ČISTI UŽITAK

Djevojački dani Ive Šulentić i turska avantura Mirele Forić

02.07.2016 u 17:48

Bionic
Reading

Visoke temperature i ovaj su vikend domaće ljepotice provele daleko od užarenog asfalta, a bez čega ne mogu zamisliti idealno ljetovanje, pokazale su fotografijama na Instagramu. Eciju Ivušić srce kao da uvijek iznova vuče na otok Pag gdje se ne odvaja od poučnog štiva, Anita Dujić ne može bez slamnatog šešira i tamnih sunčanih naočala, a Mirela Forić Srna bez egzotičnog okruženja. Iva Šulentić, pak, svoje posljednje djevojačke dane broji daleko od gradske vreve, na luftiću i u bazenu

Tek što se vratila iz Singapura, gdje je nazočila globalnoj konferenciji portala Buro247 zajedno s Miroslavom Dumom, njegovom osnivačicom, Mirela Forić Srna, svjetska putnica i vlasnica hrvatske licence portala Buro247.hr, odmor je potražila u Turskoj. U idiličnom okruženju čuvenog D-Hotela Maris, smještenog u pitoresknom mjestu Datča, čije je područje uvršteno u nacionalne parkove Turske, a čije su plaže zbog bijelog pijeska nestvarno lijepe, supruga kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Darija Srne otputovala je s obitelji, sinom Karlom koji je nedavno napunio godinu dana i kćerkicom Kasijom.

Carpe Diem ??

A photo posted by Mirela Foric (@mirelaforic) on


Anita Dujić, bivša manekenka i dizajnerica nakita koja ljubi glumca Ivana Hercega, objavila je svoju prvu ovogodišnju ljetnu fotografiju. Slamnati šešir, sunčane naočale i bikini, čini se da su sve što je lijepoj Trogiranki potrebno.

Lipo li je, lipo li je ????#mojgalebe #bythesea #workhardplayhard #summertime #chillin #weekend

A photo posted by Anita Dujic (@anita.dujic) on

Svoje posljednje djevojačke dane Iva Šulentić provodi daleko od gradske vreve. Točnije, na luftiću i u bazenu. Lijepa 32-godišnja glumica i voditeljica i njezin odabranik, doktor psihologije Igor Mikloušić, bračne zavjete razmijeniti će u rujnu.

This! ??#donutšlauf #ljetonamsevratilo

A photo posted by Iva Sulentic (@minniva) on