2. SRPNJA, TRG KRALJA TOMISLAVA

DJ Phat Phillie i DJ Bizzo Bodega na afteru koncerta 2Cellos

30.06.2016 u 10:55

Bionic
Reading

Kako bi slavlje pete obljetnice uspješne karijere 2CELLOS na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava trajalo i nakon koncerta, pobrinut će se DJ-i Phat Phillie i Bizzo Bodega

Sve posjetitelje koji će se 2. srpnja okupiti na koncertu i uživati u više od devedeset minuta energične izvedbe Luke Šulića i Stjepana Hausera, očekuje after party na otvorenome koji će se održati također na Trgu kralja Tomislava i to odmah nakon koncerta, s početkom oko 23:15 sati i trajat će do jedan iza ponoći.

Dugoočekivani koncert 2CELLOS počinje u 21:30, a tijekom koncerta će im se na pozornici pridružiti posebni glazbeni gosti, talijanska zvijezda Zucchero i neponovljivi Oliver Dragojević. Publiku će od 21 sat zagrijavati talijanski glazbenik The Leading Guy.

Luka i Stjepan tijekom pet godina imali su čast i priliku surađivati s mnogim glazbenim zvijezdama. Bit će ovo idealna prilika da s Zuccherom prvi put odsviraju pjesmu 'Il libro dell' amore (The Book of Love)', objavljenu na albumu 'IN2ITION' (2012.) koji je u Hrvatskoj prodan u zlatnoj nakladi.


Stjepan Hauser s Oliverom Dragojevićem objavio je album 'Noć nek tiho svira' i održao niz koncerata.
A što su glazbene zvijezde pripremile za ovaj ekskluzivni slavljenički koncert u povodu pete obljetnice karijere 2CELLOS, provjerite u subotu na Tomislavcu.Ulaz je slobodan!


Ovo je prvi veliki koncert 2CELLOS u Zagrebu nakon četiri godine. Bit će to sjajna prilika da uživate u njihovim energičnim izvedbama jer se sljedeći veliki koncert očekuje tek nakon objave četvrtog studijskog albuma na kojem će se posvetiti filmskoj glazbi. Album su već počeli snimati u Londonu, s jednim od najboljih svjetskih orkestara, Londonskim simfonijskim orkestrom.

Koncert na Tomislavcu će biti ujedno i zadnji nastup 2CELLOS na aktualnoj svjetskoj turneji. Poklanjaju ga 2CELLOS, Grad Zagreb i Zagrebačka Filharmonija, a održat će se u sklopu novog festivala na otvorenom Zagreb Classic.

Zagreb Classic dio je Zagrebačkog kulturnog ljeta (ZgKUL) koji i ove godine od lipnja do rujna nudi bezbroj nezaboravnih kulturnih događaja na dar svim Zagrepčanima i gostima našega grada.

21:00 The Leading Guy
21:30 2CELLOS (posebni gosti Zucchero i Oliver Dragojević)
23:15 do 1:00after party (DJ-i Bizzo Bodega i Phat Phillie)
Ulaz slobodan!

Facebook - 2Cellos Live in Zagreb