NA MAJČIN DAN

Dirljive poruke domaćih i stranih zvijezda svojim majkama

11.05.2015 u 14:00

Bionic
Reading

Majčin dan jučer se obilježavao u gotovo cijelom svijetu, a emotivna sjećanja na svoje mame objavile su mnoge zvijezde

Jučerašnji Majčin dan u mnogima je probudio uspomene i lijepa sjećanja na trenutke provedene s mamom, a tim su povodom na društvenim mrežama osvanule i prigodne fotografije - naravno, s mamama.

Luka Nižetić majci Tamari je poručio: 'Majko, volim te.'

Njegova ljubav iz školskih dana Blanka Vlašić zahvalila se mami Veneri uz poruku: 'Hvala ti mama na svemu.'


Bivša manekenka Suzy Josipović s nostalgijom se prisjetila pokojne mame Nade za koju često u intervjuima ističe da je bila najbolja mama i baka na svijetu.

Pjevačica Jinxa Jadranka Ivaniš Yaya mami je kazala da je najljepša na cijelom planetu.

'Kad sam ja slaba, ti mi daješ snagu, kad gubim vjeru, ti vjeruješ za mene. U svakom trenutku znam da, uz to što si me rodila, zaista si mi dala moj život! Pusa najveća mojoj majčici', napisala je Tatjana Matejaš Tajči svojoj majci Štefici.

Fotografiju s mamom objavila je i Minea, čestitavši svim mama njihov dan.

Nogometaš talijanskog Intera, mladi 21-godišnjak Mateo Kovačić, uz fotografiju mame je stavio srce i napisao joj da je voli.

Iako se u Srbiji Majčin dan slavi u prosincu, tenisač Novak Đoković nije mogao odoljeti a da majci Dijani ne zahvali na tome što mu je pomogla postati muškarcem kakav je danas.

A nisu samo naše zvijezde jučer bile aktivne na društvenim mrežama. Paris Hilton mami je napisala: 'Ti si najbolja mama na svijetu. Volim te puno i tako sam sretna da imam mamu kao što si ti.'

Pjevačica Alicia Keys prisjetila se trenutka kad je bila mala beba, a mami je poručila kako joj je svaki dan u mislima.

Cindy Crawford, mama dvojice sinova, napisala je da je biti mama najljepši posao na svijetu, na čemu je jako zahvalna.

Glumica Jessica Alba nikad nije skrivala koliko je vezana za mamu Cathy, a povodom Majčinog dana napisala joj je: 'Volim te, mama. Hvala ti što si me uvijek podupirala i vjerovala u mene nastojeći me održati pozitivnom.'

'Osjećam se sretno i ponosno što sam mama ovim zgodnim dječacima. Puno ih volim', napisala je Britney Spears

Sarah Jessica Parker istaknula je kako je jedan od glavnih razloga zašto slavi Majčin dan njezin voljeni sin James Wilkie.

'Šaljem poljubac svim mamama na svijetu', poručila je Beyonce

Marcheline Bertrand, mama Angeline Jolie, preminula je 2007. od posljedica raka. Glumica je se često sjeti ne skrivajući da je bila njezin veliki uzor.