ŽANAMARI PERČIĆ

'Dijete mi je donijelo mir kojem sam uvijek težila'

13.01.2016 u 10:40

Bionic
Reading

Pjevačica Žanamari Perčić toliko je očarana svojom osmomjesečnom mezimicom da kad pozira s njom, zaljubljeni osmijeh ne silazi joj s lica. Sjaj u očima i nova energija koju je dobila rođenjem kćerkice Gabriele osjete se i u novim pjesmama koje je pripremila nedugo nakon porođaja. Ispričala nam je o svojoj ulozi mame te o životu u Tučepima kamo se iz Zagreba preselila prije udaje

Puna je glazbenih obaveza, sprema se za nastup na Zagrebačkom festivalu, snima spotove, no sve svoje poslovne planove ne bi mogla ostvariti bez podrške supruga Marija s kojim stvara glazbu, ali i dijeli privatne obaveze oko njihove osmomjesečne kćeri.

'Ne bismo mogli jedno bez drugog jer je Gabi jako aktivna i energična. Spavamo na smjene dok je ona u akciji po cijeli dan', smije se pjevačica. Na pitanje kako sa svojom mezimicom najradije provodi vrijeme, kaže da joj je najveći zen kad je hrani i kad želi jesti.

'Najzabavnije mi je kad je zaigrana i kad vrišti od smijeha', pohvalila se. Iako je djevojčica još mala već prepoznaje neke svoje osobine u njoj poput znatiželje, brbljavosti i upornosti.

Posljednje mjesece otkad se rodila nije se odvajala od malene. Više ne izlazi i potpuno se smirila.
'Svi govore da je sve lakše malo kasnije, no meni se čini da što vrijeme više odmiče, sve više sam joj predana i sve joj više energije posvećujem, a ona je sve neumornija', kaže pjevačica.

Dodaje kako za nju ne postoji veća i ljepša promjena od imanja djeteta.

'Prioriteti su mi se drastično promijenili i unatoč nespavanju i roditeljskim brigama, napokon imam unutarnji mir i ispunjenost kojoj sam uvijek težila', izjavila je.

Prije rođenja djeteta preselila se iz Zagreba u Tučepe, no tvrdi da se i odande može kvalitetno raditi.
'Ovdje imamo više mjesta i bliže su nam bake i dida. Svaki se dan mozemo šetati uz more. Tko to može platit'. A posao? Ako imaš dobru pjesmu u eteru i dobar bend, nije bitno gdje živiš nego samo čeśće mijenjaš gume i imaš veći kofer. (smijeh) Zagreb nije daleko i kad imamo nastup ili neko snimanje, sjednemo u auto i krenemo via Zagreb. Ne želim da Gabi ide u jaslice, želim biti s njom do vrtića. Znači barem jos četiri-pet godina. Da živim čitavo vrijeme u Zagrebu, to ne bih mogla izvesti', objasnila je.

Novu godinu započela je novom frizurom. Crnu kosu ovih je dana ponovno obojila u plavo.
'Za vrijeme trudnoće se nisam farbala kosu da kemikalije ne bi naškodile mojoj Gabici, zato sam pustila prirodnu crnu, a sad sam se, evo, ponovo vratila u svoj blond element povodom vraćanja u svoj pjevački element, i to 22. siječnja nastupom na Zagrebačkom festivalu', otkrila je.

Na pitanje zabavljaju li se plavuše bolje od crnki, kaže da ne misli tako.

'Kad si vidim lice u ogledalu obasjano svjetlijom kosom, izgledam si odmornije i bezbrižnije. Definitivno podiže raspoloženje', tvrdi pjevačica. Osim što joj se vratila inspiracija, uz standardne probe s bendom uspjela je napisati i novi singl za proljeće.

One of those sleepless but yet great days ❤️???? Kissez from the hood ??

Fotografiju objavljuje Žanamari (@zanamari)

#Mommy make a #weirdface ????

Fotografiju objavljuje Žanamari (@zanamari)



Pjevačica nije bojala kosu u trudnoći...

...a sad nakon rođenja kćeri dala si je oduška