PRIJE 24 GODINE

Danijela i Thompson: Kemija raspjevanih bivših supružnika

18.10.2016 u 14:27

Bionic
Reading

Danijela Martinović i Marko Perković Thompson bili su zajedno devedesetih godina, a u to vrijeme zajedno su snimili pjesmu koja baš nije postigla neki uspjeh pa danas malo tko zna za nju. Riječ je o duetu Magazina i Thompsona iz 1992. Pjesma nije izašla ni na jednom albumu Magazina, ali je objavljena na Thompsonovom albumu 'Moli mala' 1992. godine

Danijela kao pjevačica grupe Magazin i Marko 1992. izveli su duet 'Potonut ću', a postoji i snimka sa zajedničkog nastupa na Youtubeu za koju ne zna baš puno ljudi.

Na njoj se vidi kako među njima već tada frcaju iskre, a oboje su odjeveni u rokersko izdanje. U to vrijeme Danijela je imala 20 godina.

Vjenčali su se 1995. u crkvi sv. Dominika u Splitu, a nakon toga su tri godine živjeli u tajnom braku te se nakon te tri godine - rastali. U studenom 2005. Crkva je poništila njihov brak. Točnije, Međubiskupijski crkveni sud u Splitu proglasio je nevaljanost njihove bračne zajednice nakon trogodišnjeg procesa.


Bivši supružnici zajedno su snimili pjesmu 1992. godine

'Presretan sam što je Crkva moj brak s Danijelom proglasila nevaljanim. Supruga Sandra i ja konačno možemo živjeti kako Bog zapovijeda. Bog je uslišio naše molitve. Sandra i ja sada možemo planirati crkveno vjenčanje', izjavio je tada Marko Perković za Jutarnji list. Nakon razlaza s Danijelom, Thompson je stupio u brak s 40-godišnjom suprugom Sandrom Rogić i imaju petero djece, danas 10-godišnjeg sina Antu, petogodišnje blizanke Katarinu i Cvitu, devetogodišnju Divu Mariju i 12-godišnjeg Šimuna.

Iako se u međuvremenu nisu viđali i kontaktirali, Danijela, koja je već 21 godinu u vezi s Petrom Grašom, komentirala je kako je iz braka s Thompsonom naučila puno.

'Mislim da sve u našem životu dođe i dogodi se zato što moramo neke stvari proći. Nakon takvog sam zrelija, hrabrija definitivno, i dalje svjesna da sve ono što je trebalo biti je bilo. I da smo oboje izvukli najbolje od toga i krenuli u svoje živote. I da me pitate bih li nešto mijenjala, ne bih, jer svako iskustvo donosi spoznaje', rekla je Danijela prije nekoliko mjeseci za Story TV

Pogledajte duet Danijele i Thompsona: