DINOVA UDOVICA

Danijela Dvornik o Porinu: Bilo mi je neugodno!

09.03.2015 u 13:17

Bionic
Reading

Iako je obećala da zbog vlastitog mira više ne želi komentirati ništa na hrvatskoj estradi, udovica Dine Dvornika nije odoljela na profilu na Facebooku koji je posvećen Dinu reći nekoliko riječi o ovogodišnjoj dodjeli Porina

Danijela Dvornik jedan je od svjedoka dodjele mnogih Porina. Dino ih je za svog života osvojio tri, a tri je dobio 2009. posthumno za 'Pandorinu kutiju'. Svi će se složiti - zasluženo. Ono što je stvorio živjet će zauvijek, a time se danas na hrvatskoj glazbenoj sceni može pohvaliti tek nekolicina mlađih izvođača.

Danijela ovogodišnju ceremoniju dodjele hrvatskih glazbenih nagrada nije odoljela komentirati na facebook-profilu Dina Dvornika koji uređuje.

'Porin??? Šta reći? Je ste se i vi smijali na skečeve ili ja imam veliki problem s humorom? U više navrata mi je bilo neugodno pred TV-om. A tek onima u dvorani! Kakva država, takva nam je i glazba. Zaspeš od dosade', napisala je Danijela. Na naše pitanje kako komentira pjevanje Dinovih hitova u završnici Porina u interpretaciji voditelja diskografske nagrade, Danijela je bila puno suzdržanija:

'Nisam gledala do kraja. Ovo što sam vidjela sam i komentirala.'