NAGRADNJAČA

Đani Stipaničev u Lisinskom

21.03.2014 u 10:06

Bionic
Reading

2014. godinu Đani je započeo snimanjem pjesama za novi album, lansirao je novi singl 'Bajke', snimio je i prateći video spot, imenovan je za ambasadora privatnosti od strane Agencije za zaštitu osobnih podataka, a 23. ožujka održat će veliki koncert u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Uz glazbeni zaokret prema čvršćem, ali radiofoničnom popu, Đani je u eter lansirao novi singl 'Bajke'. Autor teksta je izvrsni Nenad Ninčević koji uz to potpisuje i glazbu u suradnji s Tonijem Rajnovićem dok se za aranžman i produkciju pobrinuo vrhunski glazbeni producent Igor Ivanović. Pokazalo se da je zaokret u novi smjer te uigrana ekipa odličan izbor, jer su se 'Bajke' odmah plasirale visoko među prvih deset službene nacionalne liste domaćih radijskih singlova, HR TOP 40.

Za navedeni singl snimljen je i prateći video spot u režiji Filipa Dizdara.


Đani Stipaničev, proslavljeni kazališni tenor, zvijezda domaćih rock opera i mjuzikla, široj javnosti poznat po svojim kazališnim angažmanima i vrhunskim vokalnim sposobnostima održao je brojne koncerte širom Lijepe naše i u inozemstvu. Tijekom bogate karijere, Đani je objavio i izuzetno uspješne albume koji su iznjedrili brojne hit singlove ovjenčane glazbenim nagradama publike i stručnog žirija. Pjesme i singlovi 'Budi noćas mirno more', 'Bogu fala da si tu', 'Cvijet čežnje', 'Mali Paškin', 'Ja ne mogu drugo nego da je ljubim', 'Dalmacijo od kamena', 'Čovik s dušom maestrala', 'Prokleta ljubav, 'Oćel vrime', 'Suza za zagorske brege', 'Probudi se', 'Golubovi', 'Zvona moga grada', 'Bajke', 'O sole mio' te songovi iz mjuzikla 'Jalta, Jalta' (Neka cijeli ovaj svijet), 'Hair' (I Got Life), 'Gubec-Beg' (Ljubavna) redom su se s velikom lakoćom ušuljali u srca publike te zagospodarili top listama, televizijskim i radijskim eterima. Đani zastupa uistinu širok i raznolik repertoar, a u njegovoj sjajnoj interpretaciji sve zvuči odlično i moćno.

Stoga ne propustitite veliki koncert Đanija Stipaničeva u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 23. ožujka u 20 sati!
Gosti: Neno Belan, Luka Bulić i gost iznenađenja... Bit će to još jedan u nizu Đanijevih koncerta za pamćenje!

Ulaznice potražite na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, online na www.lisinski.hr i u Dancing Bear shopu, Gundulićeva 7.

A tportal.hr ovom prilikom svojim čitateljima poklanja 2x2 ulaznice za koncert!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Mirjana Haboić
Nada Toplek