NATJEČAJ T-MOBILE INMUSICA

Corto pobjednik drugog kruga, krenuo treći krug

13.06.2011 u 10:54

Bionic
Reading

Završio je drugi krug natječaja, koji je trajao od 4. do 10. lipnja, a pobjednik je Corto s pjesmom 'Dobro ti je rekla stara' i ukupno 1.007 glasova, koji će se tako pridružiti bendu Off Duty te zasvirati na pozornici šestog T-Mobile INmusic festivala

Corto je zagrebački bend čiji počeci sežu još u davnu 1995. godinu. Od samog osnutka, svoj rad temelje na autorstvu, pa tako 2001. godine izdaju prvi nosač zvuka pod nazivom 'Asfaltida' s kojeg su najzapaženije prošli singlovi 'Neonski vrtovi', 'Zagrebačkim ulicama' te 'Osjećaj me prati da sam fiju', za koje su snimljeni i videospotovi.

Zbog promjena u postavu benda, slijedi kraća stanka, tijekom koje pjevač benda gostuje u projektu 'Pozdrav Azri' te priprema nove pjesme za matični band. Početkom 2009. godine grupa Corto ponovno se okuplja i snima novi materijal u studiju 'Andrej music', koji najavljuju singlovima 'Pes', 'Miki Komanjero', 'Ispod zastave plave' i 'Dobro ti je rekla stara'.

Corto upravo priprema izdavanje svoga najnovijeg albuma 'Mijenjaj stvari', a publici T-Mobile INmusic festivala predstavit će pregršt starih novih pjesama iz svoje dugogodišnje karijere.

Na festivalskom kanalu MAXtv-a u tijeku je i treći krug natječaja koji traje od 11. do 17. lipnja, kojim će biti odabran i posljednji izvođač koji će nastupiti na ovogodišnje, T-Mobile INmusic festivalu.

Konačni rezultati glasovanja dostupni su na festivalskoj web stranici

Corto: 'Dobro ti je rekla stara'