OD STUDENATA S HARVARDA

Claire Danes proglašena ženom godine

27.01.2012 u 17:06

Bionic
Reading

Nakon što je dobila Zlatni globus glumica Claire Danes se okitila i nagradom Hasty Pudding studenata prestižnog Harvarda

Claire Danes može se pohvaliti još jednim trofejem u svojoj glumačkoj karijeri. Naime, 32-godišnja američka glumica dobila je nagradu Hasty Pudding za ženu godine koju tradicionalno dodjeljuje najstarija američka studentska kazališna trupa s Harvardapoznata po mjuziklima i burleskama.

Na mjestu slavne glumice koja je nedavno dobila Zlatni globus prošle godine se našla Julianne Moore, a prije nje to je bila Anne Hathaway. Claire je na početku svoje filmske karijere studirala psihologiju na Yaleu, no odustala je nakon dvije godine. Posljednjih godina posvetila se kazalištu gdje je ostvarila mnoge odlične uloge i nagrade.

Za razliku od Julianne, koja se pohvalila da će u nagradi koja nalikuje na lončić čuvati svoju marihuanu, Danes se nije pokazala kao osoba koja ima smisao za humor. Na tradicionalnoj 'drag queen' zabavi ipak se uspjela malo opustiti i zabaviti sa studentima.