SLAVLJE S PRIJATELJIMA

Ćiro za 80. rođendan: Suza će mi na oko

10.02.2015 u 14:36

Bionic
Reading

Omiljeni nogometni trener u zagrebačkom kafiću Van Gogh počastio je prijatelje tortom i šampanjcem, a među brojnim poklonima za 80. rođendan najviše ga je razveselio njegov portret

Jučer je još bio u krevetu oslabljen gripom, no za svoj 80. rođendan jedinstveni nogometni trener svih vremena odlučio je biti kao nov za svoje prijatelje i obitelj.

Veliko slavlje za 80. rođendan započeo je u zagrebačkom kafiću Van Gogh gdje je prijatelje, kolege i novinare počastio tortom i šampanjcem. Među čestitarima bila je i Ana Hanžeković, članica Nadzornog odbora EPH, a među brojnim poklonima slavljenika je najviše razveselio njegov portret.

Telefon je zvonio svake minute, a odlično raspoloženi Ćiro odgovarao je na svaki poziv i zahvaljivao se na čestitkama. 'Nemojte mi zamjeriti, nisam sad u stanju reći ništa suvislo, suza će mi iz oka', šapnuo je okupljenima. Iako mu godine ne mogu ništa, neumorni trener priznao je kako se sa svojih osam desetljeća života još može pomiriti, ali s penzijom nikako.

'Ja da ne radim ništa, pa to ne dolazi u obzir. Savjetuju me da se odmaram: ma kako? Već ću ja nešto smisliti i naći si neki posao', našalio se Ćiro. Poznavajući ga - mirovati sigurno neće.