STRAST NA WIMBLEDONU

Čilić je namučio i Bradleyja Coopera i Irinu Shayk

07.07.2016 u 10:21

Bionic
Reading

Jučerašnju napetost na centralnom terenu u Wimbledonu na kojem su Marin Čilić i Roger Federer priuštili publici meč za pamćenje najteže je podnio strastveni navijač švicarskog tenisača glumac Bradley Cooper. Nakon Federerove pobjedničke lopte Bradleyjevo veselje na tribinama nije moglo proći nezapaženo. Ništa manje oduševljena nije bila njegova partnerica Irina Shayk

Najveći ljubitelji tenisa u Hollywoodu su Kevin Spacey, a onda Bradley Cooper. Nema tog Wimbledona posljednjih godina da slavni američki glumac nije viđen na tribinama, posebno kad igra njegov teniski idol Roger Federer.

Čilićeva strast jučer na centralnom terenu zadala je muke Švicarcu, ali i Cooperu koji je meč gledao u društvu svoje djevojke ruskog modela Irine Shayk. Bradleyjev navijački performans na tribinama bio je jednako smiješan kao Ivaniševićeve grimase koje su jučer obišle svijet nakon što je njegov pulen propustio tri-meč lopte.

Za razliku od prošle godine kada je Bradley Federerov meč u loži njegove supruge Mirke pratio s čačkalicom u ustima, ovaj put fotografima nije priuštio takvu vrstu ležernosti. Među poznatima u publici bio je i David Beckham sa sinovima Romeom i Cruzom. A navijali su čini se isto za Federera.


Bradley i Irina bili su oduševljeni igrom Čilića i Federera


David i Romeo Beckham


388485,380545,393973,435465