OD HEWLETT-PACKARDA

Chubby Checker traži pola milijarde zbog aplikacije za veličinu penisa

14.02.2013 u 15:58

Bionic
Reading

Rock'n'roll pionir Chubby Checker tuži dvije računalne kompanije koje su iskoristile njegovo ime za aplikacije koje pogađaju veličinu muškog penisa

Odvjetnici Chubbyja Checkera traže 500 milijuna dolara za 'nepopravljivu štetu' koju je pjevaču prouzročila aplikacija The Chubby Checker Hewlett-Packarda i Palma.

'Ovom tužbom želimo sačuvati integritet i nasljeđe čovjeka koji je godinama gradio svoju poziciju u svijetu popularne glazbe te je postao jedan od najvećih glazbenika svih vremena', objasnio je Checkerov odvjetnik Willie Gary


Iako je The Chubby Checker u rujnu 2012. godine povučen sa svih oglasnih prostora Palma i Hewlett-Packarda, stari oglasi su ostali kamen spoticanja. 'Drage dame, zanima li vas veličina … vašeg novog dečka? Sve što trebate je saznati veličinu njegovih cipela, upisati je u aplikaciju i… nema razloga za razočaranje ili iznenađenje', stoji u starom oglasu.

Živi Chubby Checker, R'n'R legenda, rođen je prije 71 godinu kao Ernest Evans, a svoje scensko ime zaštitio je 1997. godine. Ludih 60-ih Chubby Checker je palio plesne podije svevremenim hitom 'The Twist' zahvaljujući kojem je twist postao svjetski fenomen.