NOVO LICE BINGA

'Često sam se susretao s nemoralnim ponudama'

08.04.2015 u 08:58

Bionic
Reading

Mladi maneken novo je lice emisije 'TV Bingo show', a u razgovoru za tportal otkriva kako se snašao pred kamerama televizijskog showa te zašto je često znao dobivati nemoralne ponude u svom poslu

Šarmantni maneken Dean Pelić novo je lice 'TV Bingo Showa', emisije koju ponovno možemo gledati na HTV-u, i to ponedjeljkom navečer.

Deanu je suvoditeljica Tatjana Jurić, a budući da su posljednja četiri tjedna svakodnevno provodili na probama, ubrzo su se i sprijateljili. 'Zadovoljni smo prvom emisijom, a bit ćemo još bolji jer gledateljima spremamo mnoga iznenađenja', kaže voditelj, otkrivši da je u 'Bingo' došao sasvim slučajno.


Tatjana Jurić i Dean Pelić

'Urednica Elizabeth Homsi angažirala me za emisiju 'Volim Hrvatsku', u kojoj sam radio kao hostman. Tada smo se imali priliku upoznati i njezina urednička procjena je bila da kod mene uz pojavnost ima i sadržaj i voditeljsku elokvenciju, a to je uredniku, kako je naglasila, najteže naći, pogotovo kod novih lica. Već tada je rekla da će mi se javiti ukoliko se ukaže prilika i potreba za novim licima u programu HRT-a. S riječi na djelo prošlo je svega devet mjeseci, kad je uslijedio njezin poziv za probno snimanje 'Binga' i tako je zapravo sve krenulo', govori Dean. Osim manekenstvom, dugo vremena bavio se televizijskim novinarstvom, a trenutno ima i svoju kolumnu 'Njegova strana priče' na internetu.


Dean Pelić

Ipak, od manekenstva, kaže, ne misli tako lako odustati. 'Baš sam nedavno imao ponudu da odem u Aziju, no morao sam odustati jer svaki tjedan moram biti u studiju 'Binga'. Zato ću se morati fokusirati na Europu kad je manekenstvo u pitanju', kaže Dean, otkrivajući i da mu je jedna od dobrih prijateljica izraelski model Bar Refaeli.

Priznaje kako se znao često susretati s nemoralnim ponudama, no uvijek bi ih glatko odbijao. 'To vam je u mom poslu kao dobar dan. Znali su mi nuditi putovanja, školovanja, novac... Nema čega nije bilo. No uvijek sam bježao od takvih ljudi', iskren je ovaj Istrijan rodom iz Umaga.

Djevojku trenutno nema, a mogu ga osvojiti samo one koje su pametne i na neki način staromodne jer je i sam takav, ističe.


Dean u studiju 'Binga'

Kad je u pitanju izgled, Dean priznaje da vodi računa o pravilnoj prehrani, a redovit je posjetitelj i teretane. 'Zna se i meni dogoditi da tijekom blagdana dobijem koji kilogram viška, no u principu se trudim baviti što više sportom i jesti zdravo', ističe novi voditelj 'Binga' koji je u mladim danima trčao za loptom na nogometnom travnjaku, a jedna od neispunjenih želja mu je ta da postane nogometaš.