OTVOREN U MEKI

Čega sve ima u islamskom sex-shopu?

23.04.2015 u 14:29

Bionic
Reading

Meka u Saudijskoj Arabiji uskoro će dobiti svoju prvu trgovinu seksualnim pomagalima, no s vrlo ograničenim asortimanom, kako bi sve bilo po religijskim zakonima

U najsvetijem gradu islama Meki uskoro će se otvoriti trgovina seksualnim pomagalima, piše Daily Mail.

U sex-shopu će se prodavati samo 'halal' (religijski dopušteni u islamu) predmeti za odrasle. Proizvodi koji će biti moguće kupiti u budućoj trgovini seksualnim pomagalima su uglavnom stvari koje pomažu u stvaranju ugođaja, a ne predmeti za samozadovoljavanje ili lutke na napuhavanje. Ako vas zanima točno o čemu se radi, posjetite nizozemski sajt i pogledajte. Mjesni islamski vjerski službenici dali su zeleno svjetlo otvaranju prodavaonice.

Vlasnik je Abdelaziz Uragh koji ima halal sex-shop u Nizozemskoj poznat po senzualnim uljima. U Meki otvara prodavaonicu u partnerstvu s kompanijom Beate Uhse, njemačkim divom na tržištu zabave za odrasle.

Uragh tvrdi da njegovi artikli povećavaju putenost i unapređuju spolni odnos između supružnika. U sex-shopu će biti 18 seksualnih igračaka, ali među njima nisu vibratori jer ih islam ne dopušta.

Prvi halal sex-shop u većinski muslimanskoj, ali sekularnoj zemlji otvoren je 2013. - u Turskoj.