PRVA DAMA NA FILMU

Carla Bruni u novom filmu Woodyja Allena

24.11.2009 u 15:00

Bionic
Reading

U izjavi za Canal Plus, supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja potvrdila je da joj je Allen ponudio ulogu u njegovom novom filmu, što je ona i prihvatila

'Vrlo često nešto odlučujem bez razmišljanja jer, da ne radim tako, ne bih ništa napravila u životu. Možda ću biti loša u toj ulozi, ali ovakvu priliku ne smijem propustiti. Jednog dana kada budem baka, voljela bih iza sebe imati film koji sam snimila s Woodyjem Allenom' - dio je to njezinog intervjua francuskom programu Canal Plus u kojem je dodala da ju je Allen zamolio da nikako ne snima nijedan drugi film prije njegovog.

S druge pak strane, Woody Allen je još tijekom boravka u Francuskoj u lipnju ove godine izjavio da sanja o tome da pozove bivšu pjevačicu i manekenku uz prigodne riječi: 'Uvjeren sam da bi bila odlična. Ima karizmu, navikla je na pojavljivanje u javnosti i mogao bih joj zbog toga povjeriti bilo koju ulogu.' Nema sumnje da će sljedeći film Woodyja Allena biti jedan od najgledanijih u njegovoj bogatoj filmskoj karijeri.