ZAKULISNE IGRE BIVŠE PRVE DAME

Carla Bruni-Sarkozy opet intrigira francusku javnost

18.09.2016 u 10:54

Bionic
Reading

Kako bi bila od pomoći svom suprugu Nicolasu Sarkozyju koji je nedavno krenuo u kampanju za predsjedničke izbore 2017, Carla Bruni Sarkozy otvorila je prije dva mjeseca svoj Instagram profil gdje demonstrira idiličan obiteljski život objavljujući mnoštvo privatnih fotografija, a u prvom planu je njezina petogodišnja kći Giulia. Čovjek koji na tu Carlinu foto paradu za javnost okreće očima, francuski je predsjednik Francois Hollande. On pak u svojoj novoj knjizi otkriva zbog čega je bijesan na gospođu Bruni-Sarkozy

Nicolas Sarkozy krenuo je borbeno u kampanju za nove predsjedničke izbore u Francuskoj iduće godine, i to uz pomoć svoje supruge Carle Bruni Sarkozy. Do prije nekoliko mjeseci Bruni se vrlo rijetko pojavljivala u javnosti, paparazzi su je fotografirali jedino na putu do vrtića s kćeri Giulijom ili na aerodromu.

No stvari su se promijenile otkad Sarkozy opet pretendira na Elizejsku palaču. Da bi dočarala Francuzima njihov obiteljski sklad i sve ono što dosad nije pokazala javnosti, Carla se razotkrila na svom Instagramu. Bivša prva dama Francuske postala je ovisnica o društvenim mrežama, no nije slučajnost da je to baš sad.


Carla i Nicolas u braku su od 2008.

I dok svoj imidž polira pred javnošću, Hollande joj nikad neće oprostiti što je narušila njegov. Naime, u novoj knjizi predsjednik Farncuske otkrio je kako upravo krivi Carlu Bruni Sarkozy što su fotografije s njegovom ljubavnicom glumicom Julie Gayet 2014. ugledale svjetlo dana. Naime, Hollande tvrdi da ih je snimio fotograf blizak Carli Bruni.

Skandal koji je nastao bio je i uzrokom kraja Hollandove veze s francuskom novinarkom Valérie Trierweile zbog koje se rastao od Ségolène Royal s kojom ima četvero djece.

My man is not a politician, he's a writer #seancedededicace #booksigning ??????

A photo posted by Carla Bruni (@carlabruniofficial) on