ZAGREBAČKI KONCERT

Budite najbrži i upoznajte Beyonce

16.01.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Slavna pjevačica Beyonce veliku svjetsku turneju 'I Am…' započet će 26. travnja u zagrebačkoj Areni, a najbrži i najsretniji kupci karata dobit će priliku da upoznaju pjevačicu

U utorak 20. siječnja u prodaju kreće specijalnih 26 VIP EXPERIENCE ulaznica, a kupci tih ulaznica sudjeluju u nagradnoj igri – četvero najsretnijih imat će priliku upoznati Beyonce na dan zagrebačkog koncerta, 26. travnja u Areni.

Beyonce, koja u sklopu turneje promovira svoj treći studijski album 'I Am… Sasha Fierce', višestruka je dobitnica Grammyja i najbolje plaćena glazbena zvijezda mlađa od 30 godina.

Prvi singl s novog albuma, 'If I were a boy' na Youtubeu je pogledalo više od 34 milijuna gledatelja, a zagrebačka publika imat će ga priliku uživo čuti uz mnoge druge Beyonceine hitove, poput pjesama s novog albuma 'Single Ladies' i 'Diva' i onih nešto starijih 'Irreplaceable', 'Beautiful Liar' i 'Deja vu'.

Promotor zagrebačkog koncerta Lupapromotion javlja da se ulaznice za koncert prodaju velikom brzinom, a vjerujemo da će još brže nestati 26 specijalnih VIP EXPERIENCE ulaznica koje kreću u prodaju 20. siječnja 2009 u 12.00 sati putem www.ticketpro.hr, a kojima je cijena 400,00 kuna.

Danas točno u 10 sati u prodaju je putem www.eventtravel.com krenulo nekoliko različitih paketa ulaznica za sladokusce dubljih džepova:
10 paketa po 1.000 EUR koji uključuju mjesto u publici najbliže pozornici, upoznavanje Beyonce, fotografiranje s Beyonce, poseban VIP ulaz, torbu Deréon limited edition i još mnoge zanimljive darove; 40 paketa po 700 EUR koji uključuju mjesto na pozornici, poseban VIP ulaz, torbu Dereon limited edition, laminiranu narukvicu te druga iznenađenja i 82 paketa po 500 EUR koji uključuju mjesto u publici najbliže pozornici, Dereon torbu limited edition, a sve o tome saznajte na www.eventtravel.com.