BEZ MILOSTI

'Brunini' odvjetnici slat će opaka pisma svakome tko ga tuži

09.06.2009 u 14:50

Bionic
Reading

Odvjetnički tim filma 'Bruno' oštrim je protuoptužbama natjerao Richelle Olsen da odbaci tužbu protiv Sache Barona Cohena, a takav protunapad očekuje i druge koji se odluče preko 'Brune' obogatiti na sudu

Nakon prošlotjedne tužbe koju je protiv producenata filma 'Bruno' podigla Richelle Olson, stigao je odvjetnički odgovor: 'Ich ne mislim tako.' Odvjetnički tim, dapače, razmišlja o protutužbi jer je, iz njihova kuta gledanja, 'Bruno' bio napadnut.

Richelle Olson je, podsjetimo, podigla tužbu protiv Sache Barona Cohena i produkcijske tvrtke NBC Universal tvrdeći da je bila teško ozlijeđena u borbi s Cohenovim likom Brunom tijekom natjecanja u tomboli. Ukratko, Bruno je koristio vulgaran rječnik tijekom tombole, a kada mu je pokušala oduzeti mikrofon, on je to odbio i pružio fizički otpor.

U pismu, koje je objavljeno na Reporter.blogs.com, Brunini odvjetnici protuoptužbama su se obrušili na Olsen. Između ostalog, u pismu, koje je potkrijepljeno snimkama, stoji: 'Gospodin Baron Cohen nije niti dodirnuo, a kamoli uvrijedio gospođu Olson. Štoviše, ona je njega uvrijedila uhvativši ga s leđa za ramena i pokušavši ga izbaciti sa stolice na kojoj je sjedio.'

U pismu dalje stoji kako gospodin Baron Cohen nije prešao granicu vulgarnosti, već su njegove prostote dočekane s odobravanjem i smijehom.

Nakon pisma, Richelle Olson je odustala od tužbe, a i sve ostale koji čekaju u redu za podizanje tužbe jednakom će mjerom  napasti žustri odvjetnici.