8. TRASH FILM FESTIVAL

Brazilski Red Hot Chili Peppersi u Varaždinu

12.09.2013 u 17:08

Bionic
Reading

Zvijezde 8. Trash Film Festivala su jedan od najboljih Red Hot Chili Peppers tribute bendova koji donosi potpuni doživljaj kultnog američkog benda. Brazilski bend Organi'c ni najveći hardcore obožavatelji Red Hot Chili Peppersa ponekad ne mogu razlikovati od popularnog američkog benda

U petak, 13. rujna i subotu, 14. rujna, u Varaždinu će biti održan 8. Trash Film Festival. Organizatori iz Udruge Trash. Ljubitelji trash filmova u Kinu Galerija u Gajevoj ulici u Varaždinu moći će vidjeti 23 filma amaterskih filmaša iz cijelog svijeta koji će se boriti za festivalske nagrade - 'Zlatne motorke', koje će ove godine dodijeliti stručni žiri kojeg čine poznati srpski glumac Sergej Trifunović, bosansko-hercegovački producent Almir Šahinović i zagrebačka producentica i spisateljica Bernarda Tolić. Jednu 'Zlatnu motorku' dodijelit će i festivalska publika.

U sklopu festivala, ljubitelji trash filma moći će pogledati i najbolje filmove s Festivala srpskog filma fantastike (FSFF) te sudjelovati na predavanju Tomislava Hrastovčaka o filmskim redateljima i znanstvenoj fantastici. A znanstvenofantastično je i na koji način brazilski bend Organi'c, koji će nastupiti u subotu navečer u koncertnom dijelu programa na Kapucinskom trgu u Varaždinu, pruža posvetu svojim idolima, kultnom američkom bendu Red Hot Chili Peppers.

Organi'c je osnovan 2003. u Sao Paolu s ciljem da milijunima obožavatelja Red Hot Chili Peppersa pruži priliku da iskuse koncert tog američkog benda. I u tome u potpunosti uspijeva. Nakon što se uspio etablirati u Brazilu, Organi'c je krenuo i na svjetsku turneju, a moći ćete ga vidjeti i na 8. Trash Film Festivalu.

'Easily' - RHCP by ORGANI´C - Florianópolis (Brasil)

U koncertnom dijelu programa 8. Trash Film Festivala, u petak navečer nastupit će i perspektivni varaždinski rock bendovi Bangin' Chimps, MPB i Jam Ritual, a u subotu navečer i kućni bend Trash Film Festivala The Fakin' Lajsne.

Spomenimo još i da su svi programi besplatni. Više informacija o Udruzi Trash, Trash Film Festivalu, programima i lokacijama možete pronaći na internetskim stranicama trash.hr ili na Facebooku Trash Film Festivala.