MINI COOPER

Bradley Cooper i Irina Shayk: Tajna zaobljenog trbuščića

01.12.2016 u 11:02

Bionic
Reading

Nakon jučerašnje revije Victoria's Secret u Parizu, na kojoj je jedan od modela bila i djevojka holivudskog zavodnika Bradleyja Coopera Irina Shayk, pojačala su se šuškanja o njezinoj trudnoći. Naime, Irina se pistom prošetala u seksi donjem rublju, no trbuh je pokušala prikriti nehajnim vezanjem kućnog ogrtača. No kad se okrenula u profil, mnogi su se zapitali hoće li to njih dvoje postati roditelji

Sve su glasnija šuškanja kako će Bradley Cooper i ruska manekenka Irina Shayk iduće godine prvi put iskusiti čari roditeljstva. Prema pisanju američkog časopisa People, a kojem se povjerio izvor blizak paru, Viktorijina anđelica Irina Shayk trudna je s njihovim prvim djetetom, no oni tu sretnu vijest još nisu potvrdili ni demantirali.

Priče o trudnoći su se pojačale nakon jučerašnje pariške revije Victoria's Secreta, kada se Shayk prošetala pistom odjevena u sivo donje rublje s halterima i uske crne lakirane čizme iznad koljena, a preko njega se ogrnula elegantnim kućnim ogrtačem koji je nehajno vezala baš u području trbuha.


Irina Shayk jučer je hodala pistom na reviji Victoria's Secreta


Trbuh je pokušala sakriti nehajnim vezanjem kućnog ogrtača

Tridesetogodišnja manekenka i jedanaest godina stariji holivudski glumac u vezi su od 2015., nakon što je ona prekinula vezu s nogometašem Cristianom Ronaldom, a on s glumicom Suki Waterhouse. Iako se od početka veze ne skrivaju od paparazza, o intimi ne vole govoriti za medije. Početkom studenog krenula su nagađanja E!Newsa o tome kako su holivudski zavodnik i lijepa manekenka već razgovarali o vjenčanju i djeci, a priča se kako bi svoju vezu mogli ozakoniti već ove zime, i to za vrijeme božićnih praznika.


Bradley Cooper i Irina Shayk navodno bi se trebali vjenčati ovog Božića

Naime, već su odlučili da će Božić proslaviti zajedno u tropskim krajevima s obitelji i bliskim prijateljima pa se nagađa kako bi se vjenčanje moglo dogoditi upravo tada.