NOVA PIKANTERIJA IZ 'BRUNE'

Bono se sprdao na temu Afrike i mode

02.04.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Frontmeni U2-a i Coldplaya, Bono i Chris Martin, odlučili su se u novom filmu Sache Barona Cohena nasmijati vlastitom humanitarnom angažmanu. Pjesma 'Dove of peace' koju zajedno izvode parodija je na skupne izvedbe u 'Band Aid' maniri

Sacha Baron Cohen uspio je dobiti Bona Voxa iz U2-a i Chrisa Martina iz Coldplaya da mu za novi film, u kojem glumi austrijskog gay TV novinara Brunu, pjevaju stihove poput 'For people in Africa who live in hell/They will never wear Chanel' iliti u hrvatskoj inačici 'Za ljude u Africi koji žive u paklu/Nikada neće nositi Chanel'. Pjesma nosi naziv 'Dove of Peace' i bit će lansirana kao singl na glazbene top liste ako film bude uspješan.

Bono i Chris najprominentniji su humanitarci u rock svijetu, sudjelovali su po band aidovima, live aidovima i mnogim drugim glazbenim manifestacijama za pomoć zemljama Trećeg svijeta, tako da ovakav ironični odmak od često ofucanih i pretencioznih poruka djeluje osvježavajuće. Izvor blizak pjevačima naveo je da su pucali od smijeha snimajući vokale u studiju, a komičar Baron Cohen ima u planu dovesti Stinga i Madonnu da odrade ostale dijelove pjesme.