NOVA TEORIJA O SMRTI

Bobby Kennedy jastukom ugušio Marilyn Monroe?

11.06.2013 u 10:39

Bionic
Reading

Kći detektiva koji je u kuću Marilyn Monroe postavio prisluškivače otkrila je pojedinosti posljednjih trenutaka slavne glumice

Najnovija teorija o smrti Marilyn Monroe potječe od ozloglašenog privatnog detektiva Freda Otashe koji je u njenu kuću postavio prislušne uređaje.

Fredova kći predala je časopisu The Hollywood Report njegove bilješke skupljene tijekom prisluškivanja, a koje bacaju novo svjetlo na posljednje trenutke glumačke ikone.


Marilyn je održavala seksualne odnose s Robertom i Johnom F. Kennedyjem, a kobne noći im se požalila da joj je dosta tog prosljeđivanja i nabacivanja s njom kao da je komad mesa.

Marilynino nezadovoljstvo prešlo je u viku i dreku te se sve rasplamsalo u žestoku svađu. 'Vrištala je, a oni su je pokušali utišati. Otišla je u spavaću sobu, a Bobby je uzeo jastuk i prigušio njezino vrištanje kako je susjedi ne bi čuli. Kad je napokon utihnula, tražio je način kako da pobjegne', napisao je detektiv koji je tek kasnije saznao da su to bili posljednji sati slavne glumice.