NIKAD ZABORAVLJEN

Boban uhvaćen u Milanu: Zauvijek zvijezda!

22.10.2015 u 14:46

Bionic
Reading

Nekadašnji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban, koji je u Milanu proveo deset godina, u tom je gradu zauvijek ostao nogometna zvijezda, čemu svjedoči i fotografija kojom su se nedavno pohvalili njegovi talijanski obožavatelji koje je susret s njim na EXPO-u 2015. oduševio

'Jednom desetka u Milanu, zauvijek zvijezda u Italiji', tako bismo mogli opisati status bivšeg nogometaša Zvonimira Bobana kad dođe u Milano gdje je proveo deset godina svog života igrajući za istoimeni nogometni klub. Iz Italije je otišao prije 14 godina, no u Milanu je zauvijek ostao nogometna legenda s mnogo obožavatelja.

Tome svjedoči i fotografija kojom su se pohvalili na Instagramu njegovi fanovi. 'Koji igrač, najbolja desetka svih vremena' - potpisali su svoje druženje s 47-godišnjim Zvonom prije tri dana na Svjetskoj izložbi EXPO 2015. u Milanu. Bivši nogometaš ondje je uz Milana Bandića bio jedan od izaslanika prilikom predstavljanja grada Zagreba.

'U Milanu sam bio sretan, bilo je to jedno od najljepših razdoblja mog života', rekao je Zvone talijanskim medijima 2002. kada je napuštao klub i grad.