ŠVICARAC JE ONAJ PRAVI

Bliži li se to vjenčanje Ane Jelušić?

14.11.2015 u 09:11

Bionic
Reading

Bivša skijašica već je četiri godine u vezi sa Švicarcem Travisom Blackom, s kojim je ovog ljeta putovala Kanadom i bila gošća na nekoliko vjenčanja njihovih prijatelja. Na zapitkivanja kad će njezino - Ana zasad mudro šuti

Iza Ane Jelušić  (28) je ljeto puno predivnih uspomena, a kako je ono izgledalo, bivša skijašica je dala naslutiti na svom profilu na Instagramu. S dečkom, švicarskim marketinškim stručnjakom u Međunarodnom olimpijskom odboru Travisom Blackom hrvatska sportašica je putovala Kanadom te su bili uzvanici na nekoliko vjenčanja. Na šaljiva pitanja prijatelja kad će se dogoditi njezina svadba Ana je znatiželjnike zakinula za bilo kakav komentar.

Sudeći po njezinim izjavama o tome da je u Travisu pronašla osobu koja je istinski razumije te koja voli iste stvari kao i ona, s tim da mišljenje nije promijenila već četvrtu godinu, svadbena zvona za Anu uskoro bi mogla zazvoniti.

'Travis i ja imamo puno zajedničkih interesa, oboje volimo putovati i napokon imam vezu u kojoj se sve čini jednostavno. Čim smo se upoznali, gotovo odmah smo kliknuli i bez puno objašnjavanja bilo je jasno da super funkcioniramo kao par', rekla je Ana prije dvije godine.

Zbog svog odabranika bivša skijašica često boravi u Lausannei u Švicarskoj, no par koji voli putovati malo drži mjesto. Jedna od destinacija prošlog mjeseca bio im je München, u kojem su u veselom raspoloženju uživali u Oktoberfestu.

I think @travisdblack is enjoying his first #oktkberfest experience! #wherethebeerflowslikebeer ????

A photo posted by Ana Jelusic (@anajelusic) on

Wedding season in full swing and we had to clean up accordingly! ???? What an amazing weekend... #mjmegalove

A photo posted by Ana Jelusic (@anajelusic) on

Each year I come back I fall a but more in love.. ??

A photo posted by Ana Jelusic (@anajelusic) on