HARLEY-DAVIDSON NATJECANJE

'Bitka kraljeva' za najljepši motor

27.03.2015 u 16:09

Bionic
Reading

Zastupništva Harley-Davidsona iz cijele Europe natječu se za titulu najboljeg u izradi Custom motora. U natjecanje je uključena prerada tima i iz hrvatskog zastupništva

Natjecanje 'Bitka Kraljeva' koja traje do 17. lipnja 2015. uključiti će djelatnike ovlaštenih zastupništva iz cijele Europe koji će se natjecati u primjeni svojih vještina prerade na podlozi Streeta 750 - najnovijeg modela u ponudi Harley-Davidsona, a među zastupnicima su i zagrebački.

Na čelu domaće ekipe je 'Custom King' Robert Kolarek. Kao najiskusniji član tima s nenadmašivim znanjem i iskustvom u preradi, customizaciji i servisiranju Harley-Davidson motocikala i koji je u motorističkom svijetu cijeli život, sa svojim timom je složio motocikl u stilu modernog 'bobbera'.

Samo natjecanje se sastoji iz dva dijela. Prvi dio je natjecanje regije Jugoistočna Europa (SEE - South East Europe) kako bi se izabrao 'Custom Kralj' te regije, a natjecanje kulminira međusobnim okršajem svih EMEA pobjednika te prezentacijom prestižne nagrade na 'Wheels & Waves' custom lifestyle festivalu koji će se održati u lipnju 2015. godine u Biarritzu u Francuskoj.

'U svakom Harley zastupništvu naši vješti serviseri su neosporivi 'custom kraljevi', ljudi kojima idete za bilo kakvu preradu na motociklu. Niti jedna marka nije imala takvu povijest prerade, takve stručnjake za preradu i takvu ponudu dijelova i dodatne opreme posebno dizajnirane da se ovo ostvari', poručuje Mike Johnstone, Direktor Marketinga Harley-Davidson EMEA.