U LAUBI

Bianca Matković tulumari u muškom društvu

13.02.2015 u 11:46

  • +18

Poznati na promociji Karlovačkog piva

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Bivša desna ruka nekadašnjeg premijera Ive Sanadera ne propušta društvene događaje, pa tako nije propustila ni sinoćnji u zagrebačkoj Laubi

U društvu modnih znalaca Viktora Drage te dvojca ELFS, Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića, Bianca Matković rado je pozirala našem fotografu u zagrebačkoj Laubi.

Šarmantna crnka stigla je na prezentaciju dizajna nove boce Karlovačkog piva, a nakon što je završio službeni dio večeri, društvo se odlično provelo. Naime simpatična Bianca čest je gost društvenih događaja, posebno kada je riječ o modnim. Tako nam je na nedavnom Cro A Porteru otkrila da ne može odoljeti štiklama. 'Tome ne može odoljeti nijedna žena. Za posao volim klasičan stil, a inače volim casual, ležeran stil. Suživjela sam se s dress codeom koji moram poštivati; mislim da je klasika uvijek bolja i elegantnija od nečeg kičastog', objasnila nam je tada. I jučer je ostala vjerna svojoj omiljenoj crnoj kombinaciji te neizostavnim štiklama.

40-godišnja privatna poduzetnica u svojim se godinama, priznala nam je, osjeća odlično, što se i vidi. 'Ponosna sam na svaku godinu koja je iza mene i silno se veselim svakoj koja tek dolazi. Imam 40 godina i nimalo ih se ne sramim', rekla nam je nedavno.