PEACE AND LOVE

Beyonce pjevala za nasilnog Gaddafijevog sina

07.01.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Neki su američki mediji digli glas protiv Beyonce, jer je nastupila na St. Bartsu na dočeku Nove godine u organizaciji najmlađeg sina libijskog predsjednika Moammara Gaddafija

Prošle godine na istoj je 'gaži' nastupila Mariah Carey koja je navodno za svoj nastup dobila milijun dolara, a za nastup Beyonce spekulira se o čak dva milijuna dolara. Uz Beyonce su na proslavi navodno bili i Lindsay Lohan, Russell Simmons, Jay-Z, Usher i Jon Bon Jovi, a najsporniji je domaćin proslave 33-godišnji Hannibal Gaddafi koji već ima podeblji dosje zbog nasilničkih ispada.

Štoviše, za Božić je intervenirala policija, jer je pretukao svoju suprugu, bivšu manekenku, 29-godišnju Aline Skaf, nanijevši joj ozbiljne tjelesne ozljede. Hannibal se izvukao diplomatskim imunitetom.

Kao što je poznato, SAD već odavno ima neriješene odnose s Libijom tvrdeći da je to država u kojoj se skrivaju brojni teroristi. No uzmemo li u obzir za koga sve nastupaju naše estradne zvijezde, nastup Beyonce za obitelj Gaddafi vjerojatno nikoga u Hrvatskoj neće iznenaditi.