NAŠE POZNATE DAME

Balent, Puljić, Leko: Najbolji izlazak je s mamom

04.05.2016 u 12:49

Bionic
Reading

Na velikoj proslavi 35 godina karijere Matije Vujice u HNK-u dogodio se pravi obiteljski izlazak ženskih članova obitelji Todorić, Vesne Todorić s kćeri Ivom Balent i najstarijom unukom Tarom Balent, a iste večeri dobro su se provele i na premijeri filma 'Majčin dan'. U izlasku u kino uživale su i Iva Šarić Leko s majkom Vesnom te Lana i Ljerka Puljić posvjedočivši o tome kako je i s majkama ponekad zagarantiran dobar provod

Ne događa se tako često da jedan događaj okupi žene iz obitelji Todorić, no to je jučer pošlo za rukom Matiji Vujici, čijem su obilježavanju 35 godina karijere u zagrebačkom HNK-u prisustvovale direktorica marketinga Agrokora Iva Balent s majkom Vesnom Todorić i najstarijom kćerkom, 14-godišnjom Tarom Balent. U njihovom društvu bila je i poznata bosanskohercegovačka pjevačica Amira Medunjanin, inače bliska Ivina prijateljica.


Igor Kojić, Iva Balent, Amira Medunjanin, Vesna Todorić i Tara Balent

No Iva Balent nije izvela majku samo na raskošnu reviju, već i u kino. Riječ je bila o svečanoj premijeri filma 'Majčin dan', na kojoj su uzvanice bile i druge poznate majke i kćeri, poput modne dizajnerice brenda Lokomotiva Lane Puljić i njezine majke Ljerke Puljić, inače članice Nadzornog odbora Agrokora. Iva Šarić Leko također je uživala u izlasku s majkom Vesnom, s kojom nije prvi put izašla u javnost.

Sudeći po fotografijama, poznate Hrvatice pokazale su da je izlazak s majkama ponekad bolji i opušteniji nego onaj u bračnom ili prijateljskom društvu.