NOVOGODIŠNJE GAŽE

Astronomske zarade Čole, Brege, Seve i Tonyja

18.12.2009 u 11:02

Bionic
Reading

Usprkos recesiji, najveće glazbene zvijezde uspjele su osigurati astronomske blagdanske angažmane, a najbolje su svoju slavu naplatili Zdravko Čolić, Goran Bregović, Ceca Ražnatović, Severina i Tony

Severina će tako u 2010. godinu stupiti sa 80 tisuća eura, odnosno 586 tisuća kuna debljim računom u banci, a nevjerojatnu cifru zaradit će novogodišnjim nastupom u Kumanovu, javlja Jutarnji list. Tony Cetinski po zaradi je tek koračić iza Severine te će za novogodišnji nastup na splitskoj rivi dobiti 75 tisuća eura, odnosno 550 tisuća kuna.

Slijedi Oliver Dragojević, koji će za koncert u Skopju zaraditi 60.000 eura (440 tisuća kuna). Oko cifre 25 tisuća eura (183 tisuće kuna) okupili su se Gibonni s točno toliko za nastup u Skopju, Danijela Martinović pjevat će za istu cijenu u Ljubljani, njen ljubljeni Petar Grašo će na Hvaru zaraditi pet tisuća eura više, Jelena Rozga inkasirat će 24 tisuće, Magazin 15 tisuća, a TBF-ovci 'skromnih' 12 tisuća eura na dvostrukom dočeku u Rijeci i Splitu.

Najveće zvijezde regije zaradit će više od Severine. Tako će novogodišnjom gažom Zdravko Čolić (Novi Vinodolski), Ceca Ražnatović (Beogradski sajam) i Goran Bregović (Sofija) podebljati svoje račune za čak sto tisuća eura, preračunato - 732 tisuće kuna.