NOVI SINGL I SPOT

Antonija Šola poručuje muškarcima da budu kao lavovi

12.05.2016 u 21:09

Bionic
Reading

Nova pjesma kantautorice Antonije Šole zove se 'Budi lav' i za nju kaže da je jedna od najstrastvenijih pjesama koju je ikad otpjevala. Napisala ju je u suradnji s prijateljem, skladateljem Nenadom Ninčevićem, a pjesma je temeljena na njezinom iskustvu

Pjesmu je dodatno začinio zvuk buzukija koji je odsvirao Dragomir Herendić Dragianni, a upravo je taj instrument dočarao grčku egzotiku koja Antoniju posebno oduševljava. Spot je sniman na svjetioniku na otočiću Dvije sestrice i redateljski je uradak Igora Vignjevića u kojem uz Antoniju glumi Dino Kramar.

'Imala sam ekipu od osam članova i uživali smo ondje deset dana tako da snimanje nismo ni osjetili. Čak sam se ja u jednom trenu priključila batlerima u pripremi večere i to između snimanja scena. O svjetioniku kruže razne legende pa nam je u jednoj kišnoj noći nestalo struje te smo popalili sve svijeće u odakle su i nastale scene koje su nam na kraju najbolje ispale. Ono što me tamo posebno dotaklo je izolacija od svijeta, zanosna ljepota mora i neka mistika svjetionika. Odmah su mi ga ponudili za vjenčanje. Rekla sam da prihvaćam ponudu čim nađem mladoženju', smije se Antonija.

Tekst je pisala s dugogodišnjim prijateljem i kolegom od kojeg je, kaže, puno naučila o pisanju tekstova, Nenadom Ninčevićem.
'Pjesma je naravno iz mog iskustva, a najvažnija poruka je ta da nikad ne znaš koliko si jak dok ti se ne pruži prilika da se pokažeš', kaže Antonija. Dodaje kako je pjesmom poručila da se ne treba bojati voljeti kao lav.

'Mene mogu osvojiti samo muškarci sa stavom i samopouzdanjem. Onaj koji će me voljeti bez zadrške i straha i stati uz mene pred svima. Koji će me čuvati, ljubiti i braniti', otkrila je.


Uz Antoniju se u spotu pojavljuje i Dino Kramar

Novi spot Antonije Šole pogledajte ovdje: