NEPREPOZNATLJIVA JE

Anita Dujić: Nova frizura i styling za nov početak

08.09.2016 u 14:35

Bionic
Reading

Radi puno, zabavljaj se još više, moto je bivše manekenke Anite Dujić koja se nakon ljetne turneje po Dalmaciji i odmora na rodnom Čiovu vratila radim obavezama. Jedan post s novim stylingom i frizurom na Instagramu s modnog snimanja oduševio je Anitine prijatelje. Na temu ljubavi Anita i dalje šuti, kao i Ivan Herceg, a ono što su imali za reći rekli su zasad na Instagramu između redaka. Ako je došlo do pomirbe, otkrit će se, i to uskoro

Za Anitu Dujić ove jeseni nema predaha. Manekenka, ekonomistica, scenografkinja pohvalila se stylingom s jednog snimanja s crnom kosom. Žene mijenjaju frizuru kad žele promjene u životu, no ova je Aniti bila tek prolazna faza u službi posla.

Koliko joj se promjena dogodilo ovog ljeta, teško je znati s obzirom na to da su i ona i njezin dečko Ivan Herceg na temu svog nedavnog prekida odlučili proglasiti silenzio stampa. Njihove zajedničke fotografije nestale su s njihovih profilu na Instagramu, a napise da je to bila tek prolazna svađa i da o prekidu njih dvoje nema govora također nisu komentirali.

'Živim život dan po dan i ne volim planove, jer se najčešće izjalove. Volim kada me život iznenadi i kad se stvari događaju spontano. Treba uvijek sanjati, ali se ne opterećivati sa snovima, već uživati u onome što je sada', objasnila je Anita u jednom intevjuu svoj životni svjetonazor. Ostaje pitanje dijeli li glumac Ivan Herceg, s kojim je Dujić posljednju godinu bila u vezi, tako realno razmišljanje.

Znači li to povratak u Zagreb ove jeseni i nov početak bez Ivana, doznat ćemo uskoro.

God's work of art..., Pocastio me na odlasku To je to za ovo ljeto, a sad dobro zaorat!

A photo posted by ivanherceg01@gmail.com (@ivan_herceg_privatno) on

Vrijeme je za cistku...

A photo posted by ivanherceg01@gmail.com (@ivan_herceg_privatno) on