SRETAN 31. ROĐENDAN

Anita Dujić: Nemam što kriti, Ivan mi je prvi čestitao!

02.10.2015 u 15:01

Bionic
Reading

Za sreću je ponekad potrebno malo, smatra producentica i manekenka Anita Dujić, otkrivajući da je svoju prvu rođendansku čestitku danas primila od osobe uz koju se osjeća najsretnijom, dečka Ivana Hercega

'Život počinje u tridesetima i nadam se da je tako', kroz smijeh će Anita Dujić, manekenka i producentica koja danas slavi 31. rođendan. Proslavit će ga, kaže, večeras uz večeru za prijatelje, a prvi čestitar jutros joj je bio njezin dečko, glumac Ivan Herceg.

'Ivan, naravno, a tko bi drugi bio!? Jedino i ono najvažnije što si zaželim to je da budem sretna i zdrava. S tim imam sve. Evo, proteklo je pet godina koje sam provela u poslu i samo poslu. Sad je konačno uslijedila pauza u kojoj sam se posvetila sebi i lijepo mi je. Malo ću predahnuti, a onda će se pojaviti neki novi projekt', kaže Anita, ističući da uz manekenski posao radi i kao freelance scenograf.

????????????????????

A photo posted by ????⭐️ (@anita.dujic) on

#allyouneedislove

A photo posted by ????⭐️ (@anita.dujic) on


Manekenka koja ima i svoj modni blog jučer je bila gošća na promociji nove kolekcije brenda Marella, čija je velika obožavateljica: 'Volim njihovu klasičnu eleganciju koja je u modi - vječna. Njihov odmjeren minimalizam, koji tako savršeno pristaje svakoj ženi, dokazuje da je manje itekako više', kaže Anita.