PRVI PRAZNIK LJUBAVI

Anita Dujić i Ivan Herceg: Vruća ljubav u hladnim planinama

16.02.2016 u 10:38

Bionic
Reading

I dok su se zaljubljeni u Hrvatskoj na Valentinovo borili s južinom, poznati par taj dan se odmarao na snijegu u nekom od europskih zimovališta, a gdje točno, zasad nisu htjeli otkriti

'Započni gdje možeš s onim što imaš i daj sve od sebe', jedan je od omiljenih citata lijepe Trogiranke Anite Dujić, kojim se zasigurno vodi i u ljubavi sa zagrebačkim glumcem Ivanom Hercegom. Naime, poznati par koji će uskoro slaviti godišnjicu svoje veze proteklih dana odmara se u planinama, a lokacija je zasad ostala tajna.

Koliko su odvažni na skijama, Anita nije demonstrirala fotografijama na Instagramu, ali su zato svoj komadić raja oboje pronašli u šetnjama šumom pokrivenom snijegom i zimskim delicijama. Na snijegu su proveli i Dan zaljubljenih, a čestitke su uputili svima koji slave.

Anita o svojoj novoj sreći u ljubavi, kao ni Ivan, nikad nije rekla ni riječ za javnost. Nakon uloga u popularnim domaćim serijama Herceg je, čini se, odlučio napraviti pauzu u karijeri te se posvetiti djevojci i obitelji.

Sretno Valentinovo svima koji slave! ????❤️ #inthemountains #loveisintheair #valentineday @ivan_herceg_privatno

A photo posted by ????⭐️ (@anita.dujic) on

❄️❄️???? #inthemountains #letitsnow @ivan_herceg_privatno

A photo posted by ????⭐️ (@anita.dujic) on

❄️??????#inthemountains #letitsnow #winterlovin @ivan_herceg_privatno

A photo posted by ????⭐️ (@anita.dujic) on

#mountains #abovetheclouds #winterlovin #letitsnow ❄️??

A photo posted by ????⭐️ (@anita.dujic) on

@anita.dujic

A photo posted by @ivan_herceg_privatno on