'PRSTEN I PUTOVANJA'

Ana Rucner otkrila pravu istinu o mirenju s Vladom

14.01.2015 u 15:56

Bionic
Reading

Ana Rucner demantirala je mirenje s bivšim suprugom Vladom Kalemberom i medijska naklapanja da joj je iz Kanade donio prsten kao i da zajedno odlaze na romantično putovanje

Proteklih je dana brojne showbizz rubrike obišla vijest kako je Vlado Kalember svojoj bivšoj supruzi Ani Rucner iz Kanade donio prsten što je nju oduševilo jer joj je sličan darovao i kada ju je zaprosio. Navodi se i dalje kako bivši supružnici s osmogodišnjim sinom Darianom uskoro planiraju otputovati na romantično putovanje.

Anu Rucner pitali smo je li istina da s bivšim suprugom planira putovanje te o kakvom je prstenu riječ, no ona je u razgovoru za tportal.hr demantirala sve objavljeno o njoj te naglasila kako je sve čista izmišljotina.

'Žao mi je, no ne mogu vam odgovoriti na postavljena pitanja, jer su ona rezultat nedavno objavljenih, a netočnih informacija u nekoliko hrvatskih medija', rekla je Ana te objasnila odnos s bivšim suprugom.

'Vlado i ja smo u prijateljskom odnosu te zajednički brinemo o našem sinu. Sve ostalo jednostavno nisu točne informacije. Ponekad se u medijima pojavljuju netočne informacije, a ovo je jedna od njih i doista ne bih željela nastavljati priču koja nema veze s istinom', zaključila je 31-godišnja čelistica koja je odluku o razvodu od 30 godina starijeg glazbenika donijela početkom prošle godine.