RUJANSKA SVADBA

Ana Jelušić: Sve je spremno za vjenčanje iz snova

14.08.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Bivša skijašica trenutno boravi u Riju, no prije odlaska pohvalila se kako je još malo dana preostalo do njezine udaje za Švicarca Travisa Blacka s kojim je u vezi pet godina

Za manje do mjesec dana Ana Jelušić (29) ući se u bračne vode. Vjenčanje bivše skijašice i Švicarca Travisa Blacka dogodit će se u Hrvatskoj početkom rujna na jadranskoj obali. Svi detalji su već isplanirani, a Ana je na svom Instagram profilu otkrila i koji će fotograf ovjekovječiti najljepše trenutke njezine svadbe. 

Jelušić i Travis, koji je marketinški menadžer u Međunarodnom olimpijskom odboru u Švicarskoj, zajedno su od 2011. godine. Od tada zajedno putuju svijetom, a Ana se zbog ljubavi preselila i u Švicarsku.

'Travis i ja imamo puno zajedničkih interesa, oboje volimo putovati i napokon imam vezu u kojoj se sve čini jednostavno. Čim smo se upoznali, gotovo odmah smo kliknuli i bez puno objašnjavanja bilo je jasno da super funkcioniramo kao par', rekla je jednom Jelušić. Par se zaručio prošle godine nakon što su u Kanadi tijekom ljetnih mjeseci bili na nekoliko vjenčanja svojih prijatelja.

Nakon sportske karijere Ana već nekoliko mjeseci radi u Međunarodnom olimpijskom odboru u Lausanni, a surađuje s FIS-om, Eurosportom...

'Ne sjećam se kad sam bila slobodna barem na trenutak. Počela sam pišući kratke tekstove za FIS nakon što sam prestala skijati, pa sam zatim bila ambasadorica na ZOI mladih u Innsbrucku te dobila priliku odraditi staž u MOO-u. Došla sam 2011. godine u Švicarsku na deset mjeseci, a ostala sve do danas. Sjećam se tih prvih dana, živjela sam u stančiću od 21 m2 te radila, trudila se. Bila sam na dnu hijerarhije, no korak po korak – krenulo me', ispričala je prošle godine Jelušić za Večernji list.

Another step closer to the next chapter... #twomonthstogo ❤ ??: @nikmatic

A photo posted by Ana Jelusic (@anajelusic) on

Feeling lucky to be attending my 7th edition of the Games! @rio2016 , bring it on!

A photo posted by Ana Jelusic (@anajelusic) on