ZAVJET LJUBAVI

Ana Ivanović i Schweinsteiger vjenčat će se u Beogradu

27.01.2016 u 15:33

Bionic
Reading

Iako su ih mediji već nekoliko puta vjenčali, srpska tenisačica Ana Ivanović i njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger napokon će izreći sudbonosno 'da' u lipnju, i to u njezinu rodnom gradu - Beogradu

Prema pisanju portala b92, tenisačica i nogometaš odlučili su okruniti svoju ljubav brakom, a navodno su se odlučili za svadbu u Beogradu, u lipnju. Termin je odabran s razlogom jer Bastian tada ima pauzu između igranja za Premier Ligu i Europskog prvenstva. Točnu lokaciju u Beogradu čuvaju u tajnosti kako bi mogli uživati u svom danu bez medijske pratnje.

'Ana je unajmila jednu agenciju za organizaciju vjenčanja jer ima mnogo obaveza oko tenisa. Ipak, svakodnevno se čuje s ljudima iz agencije i pomaže im oko svih detalja', dodao je izvor.

Kapetan njemačke reprezentacije u vezi je s lijepom tenisačicom od rujna 2014. godine, a prije toga ih je vezalo dugogodišnje prijateljstvo. Bastian je zbog Ane nakon sedam godina veze ostavio manekenku Sarah Brandner, a par se nakon manje od dvije godine veze odlučio za brak.