NOVI MUŠKARAC

Aleksandra Grdić rodila prvog sinčića Nou

27.06.2016 u 14:33

Bionic
Reading

Iako je, prema njezinim najavama, trebala roditi tek za sedam dana, Aleksandra Grdić danas je u jutarnjim satima rodila sina kojeg je nazvala Noah

Na svojem privatnom Facebook-profilu, Aleksandra Grdić je prije tri dana objavila svoju fotografiju u visokom stupnju trudnoće. Ispod nje napisala je'nas dvoje još malo brojimo dane ❤️ i onda je napokon sa mnom. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Noah in my heart and body ❤️❤️❤️❤️❤️❤️', a u jednom od komentara svojim je prijateljima dala do znanja kako bi maleni Noah na svijet trebao doći za deset dana. Ipak, Noah se požurio i rodio sedam dana prije zakazanog termina.

Otac malenog Noe je njezin partner Marko Šijaković s kojim je bivša misica već duže u ljubavnoj vezi. Prije Marka Šijakovića, bivša miss Hrvatske bila je i u vezi sa zagrebačkim poduzetnikom Azerom Berberom, sinom poznatog umjetnika Mersada Berbera, a najviše se pisalo o njezinoj vezi s virovitičkim poduzetnikom Zlatkom Škvarićem koji je 2006. godine pretukao njezine roditelje što je manekenki ostavilo duboke rane.


Aleksandra Grdić na Facebooku je objavila fotografiju samo tri dana prije porođaja

Otkako joj se dogodila ta situacija sa Škvarićem, Aleksandra je prestala govoriti o svom ljubavnom životu te je priznala jedino vezu upravo s ocem malenog Noe.