IMA PAMETNIJEG POSLA

Adele otkantala Sir Boba Geldofa i Band Aid

16.11.2014 u 19:32

Bionic
Reading

Bob Gedolf okupio je u subotu Band Aid kako bi ponovno snimio pjesmu 'Do They Know It's Christmas Time?' i pružio pomoć oboljelima od ebole. Unatoč brojnim pozivima, oskarovka Adele odbila je sudjelovati u humanitarnoj akciji

Hit koji je prije trideset godina imao cilj pomoći gladnima u Etiopiji, s novim izdanjem želi pomoći oboljelima od ebole u zapadnoj Africi. Na snimanju u Sarm Studiju u Notting Hillu pojavile su se Ellie Goulding, Emeli Sandé i Jessie War, no unatoč brojnim telefonskim pozivima tima Boba Geldofa, na humanitarnoj pjesmi neće se naći vokal talentirane Adele.

Organizatori irskog Band Aida požalili su se tabloidu The Sun da se poznata pjevačica uopće ne javlja na telefon.

'Kao što znate, posvećena je svojoj obitelji i ne želi da joj bilo tko smeta. Neki ljudi jednostavno ne vjeruju da se zajedničkim snagama može utjecati na bilo što', požalili su se organizatori.

O cijeloj situaciji u The Sunu se oglasio i Adelein glasnogovornik, ustvrdivši da su Bob Gedolf i organizatori Band Aida razgovarali s njenim menagementom, no da ni u jednom trenutku sudjelovanje pjevačice u humanitarnom projektu nije potvrđeno. Što se tiče borbe protiv ebole, Adele je podržava svojom donacijom.

Bono Vox, Rita Ora, Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne, Chris Martin, Ed Sheeran, Sinead O'Connor, Nick Grimshaw, Pixie Geldof... dio su zvjezdanog Band Aida 30 čiji će humanitarni singl 'Do They Know It's Christmas Time?' biti izdan u ponedjeljak.