SVI IH VOLE

2Cellos dobili svoj dan u Japanu za četvrti rođendan

21.01.2015 u 10:51

Bionic
Reading

2Cellos su za svoj četvrti rođendan u Japanu dobili svoj dan - 20. siječnja je naime proglašen Danom 2Cellos

U srijedu 21. siječnja bit će objavljeno posebno izdanje novog albuma 'Celloverse' za japansko tržište, a u ostatku svijeta on će izaći 27. siječnja!

2Cellos su na svoj četvrti rođendan u Japanu dobili svoj dan, što je bila savršena prilika da se Luka i Stjepan ludo provedu sa svojim obožavateljima. Naime prije četiri godine, 20. siječnja 2011, 2Cellos su na YouTubeu objavili spot za 'Smooth Criminal', pjesmu koju u originalu izvodi Michael Jackson. Ubrzo nakon objave osvojili su milijune obožavatelja i krenula je njihova svjetska karijera koja traje već četiri godine te ide samo uzlaznom putanjom, a japanska publika zavoljela ih je jako brzo.

'Dobili smo i certifikat jer je 20. siječnja službeno proglašen Danom 2Cellos u Japanu! Proslavili smo to u Tokyo Toweru zajedno s našim fanovima i hrpom japanskih medija! Dan kasnije izlazi naš novi album 'Celloverse' u Japanu. Ove četiri godine bile su totalna ludnica, ali sve je to tek priprema za ono pravo ludilo koje tek slijedi!', poručuju oduševljeni slavljenici iz Japana.

Novi je album najavljen sjajnim hitom i spotom 'Wake Me Up – Avicii'

Naši slavni virtuozi nedavno su održali koncerte u Australiji, a pred njima je buran raspored do kraja godine. Inače, jedan je talijanski portal objavio osvrt na koncertnu godinu u Italiji i među deset koncerata koje će pamtiti uvrstili su nastup 2Cellos te im uz hvalospjeve dodijelili 'zlatnu medalju za 2014'.