SUPER STAJLING

Zvijezda kultne serije izgleda bolje no ikad

31.05.2017 u 12:39

Bionic
Reading

Glumica Keri Russell, koju pamtimo po ulozi u seriji 'Felicity', izgleda drugačije nego prije 15 godina, kada je snimljena posljednja epizoda serije koja ju je proslavila i vinula u zvjezdane visine. Ljepotica je nakon godina glumačke karijere napokon dobila počasnu zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, a zablistala je u casual izdanju te pritom pokazala da vjerno prati modne trendove

Glumica Keri Russell dobila je počasnu zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Zvijezda popularne televizijske serije 'Felicity' na crvenom tepihu se susrela sa svojim glumačkim kolegom Scottom Speedmanom, koji je u istoimenoj seriji igrao ulogu Felicityna ljubavnog partnera Bena Covintona.

41-godišnja glumica i plesačica počasnu zvijezdu je primila u društvu svoje najveće podrške, supruga, britanskog glumca i redatelja Matthewa Rhysa, s kojim je u braku od 2013. godine. Vidno zaljubljeni par je na crvenom tepihu izmjenjivao nježnosti, a glumici je ovo drugi brak.

Američka ljepotica se za svoj zvjezdani trenutak odlučila za casual izdanje kojim je pokazala da prati trendove. Uz široke crne hlače brenda Cloé, odjenula je dekonstruiranu košulju na pruge dizajnerice Johanne Ortiz.

Dekonstruirane košulje ove su sezone ultimativan must have, o čemu smo već ranije pisali, a lijepa Keri itekako zna kako iznijeti casual eleganciju i pritom ostati zapamćena.

  • +11
Keri Russell Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Iako ju rijetko imamo priliku viđati u javnosti, glumica je još uvijek aktivna na malim ekranima i kinoplatnima, a trenutno igra agenticu Elizabeth Jennings u seriji 'The Americans', za koju je osvojila nagradu Emmy.

Stajling je upotpunila torbom Céline i sandalama Giuseppe Zanotti, a svoje prirodne kovrče, koje pamtimo iz serije o Felicity Porter, ljepotica je izravnala u lagane valove, što je look koji već godinama njeguje.