PODIŽU RASPOLOŽENJE

Žudite unijeti malo boje u svoj život? Ove će vas neodoljive kombinacije potpuno očarati

11.05.2020 u 09:24

Bionic
Reading

Obzirom kako tijekom hladnijih mjeseci biramo tamnije ili neutralne nijanse, nije ni čudo da se mnogi čim zatopli zažele unijeti živost u svoje stajlinge uz pomoć veselih boja koja bude optimizam poput žute ili narančaste

Poznato je kako boje itekako utječu na raspoloženje posebno vedre nijanse poput žute, crvene ili zelene, a to je nešto što nam u posljednje vrijeme itekako treba, zar ne?

Ako ste se ovih dana i vi pozabavili organizacijom u garderobi i napravili reviziju vlastite proljetno/ljetne kolekcije, prije nego zaključite kako nemate ništa u ormaru i počnete puniti online košarice na vašim omiljenim stranicama, možda ipak možete složiti i sjajne stajlinge od onoga čime već raspolažete.

U tome vam sigurno od koristi mogu biti modne blogerice koje su na svoje Instagram profile već postavile fantastične spojeve boja i nijansi za koje možda niste ni znali da izgledaju nevjerojatno dobro kad se nose skupa.

  • +4
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Možda nista nikad razmišljali kako odlično izgleda narančasta u kombinaciji s bež ili lila s vječitim denimom kako je to s puno stila pokazala manekenka Kaia Gerber?

Neka vas nadahnu i oraspolože ovih šest veselih kombinacija koje su osmislile fashionistice s genijalnim smislom za modu.

1. Narančasta i bež

2. Lila i denim

3. Nijanse slatkiša

4. Svijetloplava i bijela

5. Žuta i sivomaslinasta

6. Magenta i boja mora