NEKAD I SAD

Žrtva ismijavanja: Kendall Jenner na crvenom tepihu osvanula s napumpanim usnama i oronulim tenom

08.01.2018 u 15:50

Bionic
Reading

Slavna polusestra Kardashianki, manekenka Kendall Jenner, izazvala je popriličnu pažnju na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa, no ne zahvaljujući stajlingu. Svi su mogli primijetiti kako se slavna reality zvijezda zaigrala s estetskim zahvatima na svom licu

Ovogodišnja 75. dodjela Zlatnih globusa definitivno će biti zapamćena po crnim haljinama koje su dominirale crvenim tepihom, kojima su slavne dame prosvjedovale protiv seksualnog napastovanja o kojem se dugo šutjelo u Hollywoodu.

U moru dobro odjevenih ljepotica na crvenom tepihu istaknula se i manekenka i reality zvijezda Kendall Jenner, no ne zahvaljujući svojim modnim odabirima ili skandalu o kojem će se još dugo pričati. Ono što je privuklo pažnju mnogih je Kendallino lice, koje je slavna manekenka očigledno doradila.

Ubrzo nakon što su objavljene prve fotografije s prestižne dodjele filmskih nagrada, na društvenim mrežama pojavile su se podrugljive objave i rasprave o tome kako se 22-godišnja Kendall podvrgnula estetskim zahvatima. Iako se već ranije pisalo o tome kako je najplaćenija manekenka tijekom godina korigirala štošta toga na svom tijelu, sada je prema mišljenju mnogim otišla predaleko.

'Izgleda potpuno drugačije sada. Uopće više ne sliči na sebe. Izgleda staro, izgubila je onaj prirodni izgled koji ju je činio lijepom', 'Usta joj izgledaju poput Kylienih', 'Zašto su uopće Kendall Jenner i njezina nova usta bila na Zlatnom globusu?', glasili su neki od komentara na Tweeteru

  • +19
Kendall Jenner kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Obzirom da je Kendall odrastala pred malim ekranima, zahvaljujući obiteljskom reality showu 'Keeping Up with the Kardashians', teško je ne primijetiti kako je manekenka s godinama drastično promijenila svoj izgled. Prema mišljenju estetskih kirurga Kendall je već ranije korigirala nos i usta.

Rosé 🎀

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

No čini se kako Kendall pod utjecajem mlađe sestre Kylie Jenner, poznate po drastičnoj transformaciji izgleda, nije mogla odoljeti, a da još malo ne napumpa usta. Je li slavna manekenka otišla pod nož ili je riječ o dermalnim filerima na bazi hijalurona, ne možemo sa sigurnošću utvrditi, no promjena je svakako vidljiva.

  • +25
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Umjesto prekrasne Giambattista Valli haljine, koju je nosila na crvenom tepihu, u centru pažnje našao se i Kendallin loš ten. Kao netko tko zbog prirode svog posla pazi što jede i redovito njeguje kožu, manekenka je svih iznenadila izrazito lošom kožom lica, a čak ni kvalitetna šminka i stručne ruke vizažista nisu uspjele prikriti akne i ožiljke.