'VOLIM PECIVA, OK!'

Kendall Jenner oštro odgovorila na glasine da je trudna

31.12.2017 u 15:11

Bionic
Reading

Čini se da svi u obitelji Kardashian - Jenner očekuju prinovu, ali je Kendall Jenner jasno dala do znanja da osobno u skorije vrijeme ne namjerava roditi. Nakon što je objavila selfie na profilu na Instagramu, krenule su glasine da je možda i ona trudna, ali ih je 22-godišnja manekenka brzo zaustavila

Na fotografiji uz komentar 'usamljenički život', popraćeno emojijem izvanzemaljca, Kendall Jenner pozira u pripijenoj haljini na točke. 'Trudna?', pitao je jedan od brojnih obožavatelja, a bilo je i onih koji su stali u njezinu obranu, tvrdeći da se možda radi o najobičnijoj nadutosti ili da se 22-godišnja manekenka jednostavno fotografirala iz 'krivog kuta'.  

loner life 👽

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

'Ne znam više... Čini mi se da su svi osim Kourtney trenutno trudni', napisao je jedan od obožavatelja.

'Zašto izgleda kao da je trudna? Trbuh joj je velik?', glasio je još jedan od komentara, a uskoro je MTV Australia objavio da se fanovi na Instagramu zbog izvjesne fotografije pitaju očekuje li Kendall Jenner možda prinovu. 

  • +38
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Manekenka i zvijezda reality emisije u tweetu je potom odbrusila: 'Jednostavno volim peciva, ok!!!'

Kasnije se našalila na račun glasina objavom fotografije sa 'svojom bebom'.

MY BABY

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Njezina sestra i najmlađa članica klana Kardashian - Jenner, Kylie Jenner, krajem rujna otkrila je da očekuje dijete s dečkom Travisom Scottom, s kojim je u vezi od travnja 2017. 

Samo nekoliko dana nakon što je trudnoća njezine mlađe polusestre šokirala svijet Khloe Kardashian također je otkrila da će se iduće godine naći u ulozi majke. Ova 33-godišnjakinja s košarkašem Tristanom Thompsonom čeka prvo dijete i iznimno je sretna zbog te vijesti jer je već dugo pokušavala ostati trudna.

Kim Kardashian u studenom je u gostima kod Ellen DeGeneres potvrdila kako ona i Kanye West čekaju još jednu djevojčicu, a rodit će im je surogat majka.