SIGURAN ODABIR

Znate li što žene zaista žele?

10.09.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Parfem je idealan dar za svaku djevojku i ženu. Poklonite joj pravi i bit će vam biti jaaako zahvalna!

Iskoristite priliku pa joj nabavite parfem koji će biti i po vašem i njenom ukusu

Za početak, bilo bi dobro da znate kakve parfeme voli, je li sklonija svježim cvjetnim ili nešto zahtjevnijim orijentalnim mirisima.

Čak se ne morate zamarati proučavanjem parfemskih porodica (cvjetnih, voćnih i ostalih kombinacija), dovoljno je da zapamtite imena njezina dva-tri omiljena parfema. Upućene prodavačice u parfumerijama rado će vam pomoći u odabiru sličnog mirisa.

U slučaju da su vam parfemski odabiri vaše drage preteški ili preslatki, iskoristite priliku pa joj nabavite parfem koji će biti i po vašem i njenom ukusu. Možete se 'zadržati' u njezinoj omiljenoj mirisnoj porodici i odabrati nešto lakši miris.

Recimo, ako je obožavateljica Bulgarijevih kreacija (a koja žena ne bi bila s obzirom na to da je riječ o slavnoj draguljarskoj i parfemskoj kući), poklonite joj najnoviju toaletnu vodu Mon Jasmin Noir L'Eau Exquise. Oduševit će vas oboje svojim svježim cvjetnim notama, baš kao i nešto zahtjevniji, ali podjednako sofisticiran Givenchy Dahlia Noir.

Ako vaša draga nije ovisnica o parfemima ili ih vrlo rijetko nosi, nećete pogriješiti ako joj poklonite bilo koju od Guerlainovih 'alegorijskih' voda, poput Aqua Allegoria Lys Soleia, lagane citrusno-cvjetne vodice koja miriše poput 'ljetnih praznika'.

Želite li joj pokazati da ste (pomalo) parfemski znalac i sa stilom joj pokazati kolik vam je stalo do nje, svakako razmislite o novoj cvjetno-voćnoj kreaciji sugestivnog naziva Kenzo Madly

Starije tinejdžerice i adolescentice oduševit će novi cvjetni miris američke pjevačice Black Eyed Peas, Avon Viva by Fergie, dok će ljubiteljice parfemskog opusa manekenke Naomi Campbell s istim žarom prigrliti cvjetno-voćni miris At Night. Vama će se svidjeti i zbog povoljne cijene.