Studij Financija i prava

Znate li koji studij omogućava stjecanje diplome iz dva područja?

31.07.2017 u 10:27

Bionic
Reading

Interdisciplinarni studij financija i prava upisuje nove polaznike

Effectus studij financije i pravo prvi je interdisciplinarni studij u regiji uvršten među top 3 privatna učilišta u Hrvatskoj. Dodiplomski studij financije i pravo izvodi se u trajanju od tri godine nakon čega je moguće upisati MBA studij iz 3 smjera:

Menadžment financija

Menadžment ljudskih potencijala i znanja

Porezi i poslovno pravo

Studenti Effectusa od samog početka uključeni su u poslovni svijet kroz program stručne prakse, a 98% diplomanata Effectusa zaposli se u prvoj godini po završetku studija, a zainteresirani nastavljaju obrazovanje na doktorskom studiju koji omogućava poslovna suradnja Effectusa s partnerima.

Svjesni pojave mnoštva sličnih studija, renomirani stručnjaci i sveučilišni profesori koji su osnovali studij financije i pravo stvorili su studij koji se razlikuje od bilo kojeg studija u regiji. Vođeni mišlju da mlade ljude ne treba ograničavati, niti lokacijski niti razvojno, stvorili su studij koji pruža bezbroj mogućnosti. Iako se bavi pravom, područjem koje je specifično za zemlju u kojoj se studira, Effectus studij uz kombinaciju znanja prava i ekonomije omogućuje diplomu s kojom su se diplomanti zaposlili jednakom lakoćom i u Hrvatskoj i u inozemstvu, a isto tako po želji nastavljaju obrazovanje i dolaze do akademske razine doktora znanosti.

Effectus studij financije i pravo poslodavci su već prepoznali kao studij koji na tržište rada šalje izgrađene stručnjake, nerijetko ih upoznaju već za vrijeme studija te se većina studenata Effectusa zaposli već po završetku dodiplomskog studija te MBA studij nastavlja uz rad.

Upisi su u tijeku, a prijevremenim upisom moguće je ostvariti od 5% do 100% popusta na iznos školarine, ovisno o broju bodova i redoslijedu postignutom na prijemnom ispitu kao nagradu za izvrsnost. Svi detalji dostupni su na web stranici http://effectus-uciliste.com/ , na email adresi referada@vsfp.eu ili na referadi Effectusa, Keneddyev trg 2 u Zagrebu.

Facebook: https://www.facebook.com/effectus.studij/?fref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/effectus.studij/?hl=hr