ISTRAŽIVANJE LYSTA

Znamo koji su modeli jesenske obuće sada najtraženiji na modnoj sceni

03.09.2021 u 10:45

Bionic
Reading

Sudeći po novom izvještaju modne tražilice Lyst, modni kupci diljem svijeta posljednjih dana nalaze se u intenzivnoj potrazi za vrućim jesenskim komadima

Pregledom dizajnerskih kolekcija za jesen/zimu doznajemo koji bi trendovi mogli imati ključnu ulogu na modnoj sceni, a posljednju riječ u ovom slučaju imaju kupci.

I prije službenog početka nove sezone jesen/zima, zahvaljujući modnoj tražilici Lyst doznajemo kojim su trendovima posebno privučeni kupci diljem svijeta.

Iz mjeseca u mjesec, kako otkriva Lyst, pretrage za jaknama shacket u porastu su za 48 posto iz čega se jasno da zaključiti kako će ovaj križanac košulje i jakne predimenzioniranog kroja ponovno dominirati stajlinzima.

Kada govorimo o jesenskoj obući, pojedini modeli trenutno uživaju veliku popularnost u svijetu modnih kupaca. U prvom redu riječ je o čizmama do koljena za kojima su pretrage skočile za 67 posto.

Modeli s potpisom brendova Khaite, Paris Texas i Staud pokazali su se najpoželjnijima, a porast pretraga u iznosu od 43 posto zabilježen je u slučaju čizmi koji sežu daleko iznad koljena.

Isto tako, čizme kaubojke inspirirane modom Divljeg zapada ponovno uživaju svojih pet minuta slave. Pretrage za njima porasle su za 64 posto, a Lyst vjeruje kako je riječ o trendu koji će se nastaviti penjati na ljestvici popularnosti u mjesecima koji dolaze.