NAJSTALIŠ PRVA DAMA

Zna što joj pristaje: Melania Trump obožava ovaj modni detalj

11.05.2018 u 10:27

Bionic
Reading

Prva dama Amerike svojim je sjajnim modnim odabirima oduševila modni svijet, a mnogima nije promaknulo kako u svoje outfite često uključuje remene koji naglašavaju njezin besprijekorni struk

Lijepa Slovenka održala je govor povodom susreta s majkama i suprugama američkih vojnika u Bijeloj kući, a dakako, kao i obično njezin je stajling bio itekako zapažen.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Melania se odlučila za još jednu elegantnu kombinaciju. Odjenula je zanimljivu sako-haljinu s dvorednim kopčanjem tričetvrt rukava u tamnoplavoj koju potpisuje proslavljeni američki dizajner Michael Kors čija je cijena vrtoglavih 2995 dolara, a ženstveni stajling začinila je svojim omiljenim modnim dodatkom, velikim remenom s kockastom kopčom.

Ovoga se puta modno uskladila sa suprugom Donaldom koji je nosila odijelo u istoj nijansi plave, a mnogima nije promaknulo ni to da se predsjednički par prvi puta nakon brojnih napisa kako je njihov brak u krizi, ponašao vrlo blisko.

Osim što je dobro poznata njezina ljubav prema fantastičnim torbama, seksi stiletticama i elegantnim kaputima, bivša manekenka često nosi remenje koje naglašava njezin vitki struk i besprijekornu liniju.

Ovaj bezvremenski modni detalj koji će svakom outfitu dati notu elegancije i dodatno naglasiti struk, vremenom je postao Melanijin zaštitni znak.

  • +11
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Baš kao što je bivša američka državna tajnica za vrijeme Billa Clintona Madeleine Abright odašiljala različite poruke svojim legendarnim broševima, neki pak smatraju da Melanijini remeni simboliziraju moć.

Remeni su oduvijek bili znak moći, a možemo ih vidjeti i na superherojima ili superheroinama poput Wonder Woman.

Koji god bio razlog za nošenje remena, ovaj modni dodatak se savršeno uklapa u Melanijin ženstveni stil koji dizajnerica Alice Roi koja surađuje s Melanijom već dulje vrijeme opisuje jednom riječju - graciozan.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

'U njezinu stilu ne postoji ništa sarkastično, ništa eksperimentalno. Njezin je stil dosljedan i snažan, napredan i istovremeno tradicionalan, no nimalo nije zastario ili prenapadan. Dosljedna je prozračnom, elegantnom i jednostavnom stilu, stilu koji je pomalo iznad svih ostalih. Pretpostavljam da je riječ koja najbolje opisuje njezin stil – graciozan', dodala je Alice Roi.