OČARALA IH JE

Obožavatelji Eurosonga opčinjeni su Frankom: Usporedili je i s Melanijom Trump

10.05.2018 u 11:25

Bionic
Reading

Iako neće nastupiti u finalu ovogodišnjeg Eurosonga, naša predstavnica Franka Batelić ostat će sa svojim timom u Portugalu do nedjelje, nakon čega slijedi povratak u stvarnost. Budući da više nema obaveza, Franka i ekipa uživaju u ljepotama Portugala, a vrijeme zasigurno krate i čitanjem mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama

Utorak 8. svibnja nije bio dobar dan za Hrvatsku, barem što se tiče ovogodišnjeg Eurosonga. Iako su se sve nade polagale u našu predstavnicu Franku Batelić i njezinu pjesmu 'Crazy', ona nije uspjela proći polufinale kako bi nastupila i u velikom finalu 12. svibnja.

  • +10
Franka Batelić na Eurosongu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Bilo kako bilo, Franka je sa svojom ekipom i dalje u Portugalu, kući se vraćaju tek nakon finala, a tamo se zasigurno zabavljaju i čitanjem mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama.

Obožavatelji Eurosonga iz cijele Europe, ali i svijeta, vrlo su aktivni na Twitteru, gdje su mnoge postove posvetili i samo Franki Batelić. Osim pohvala na račun haljine i frizure, Franka je dobila pohvale za svoj glas i nastup, ali i ljepotu.

Neki su je tako usporedili s glumicom Halle Berry, drugi su rekli kako bi se idealno svojim izgledom uklopila u Pussycat Dolls, dok je bilo i onih koji su rekli da neodoljivo nalikuje američkoj prvoj dami - Melaniji Trump.