STAJLING ZE PETICU

Chic izdanje: Prelijepa Irina Shayk privlačila poglede u najpoželjnijim čizmama ove sezone

19.11.2020 u 10:50

Bionic
Reading

Zanosna Ruskinja Irina Shayk, po mnogima jedna od najljepših žena svijeta, s lakoćom slaže cool stajlinge koji su prava inspiracija za mnoge zaljubljenice u modu

Lijepa brineta svaki slobodan trenutak provodi u društvu svoje preslatke kćerkice Lee de Seine koju je dobila iz dugogodišnje veze s poznatim holivudskim glumcem Bradleyjem Cooperom.

U još jednom cool izdanju prošetala se New Yorkom, a fotografi su j, kao i obično, pratili u stopu.

Ova 34-godišnja ljepotica iza sebe ima impresivnu karijeru u svijetu mode, a vremenom je izbrusila svoj stil do savršenstva pa ne čudi da fashionistice rado prate njezina street style izdanja.

Nova kraljica ulične mode vrlo rado nosi udobne kombinacije koje uključuje trendi komade poput toplih prošivenih jakni, gležnjača, tenisica, tajica, comfy hlača...

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prohladnu njujoršku jesen, lijepa je Irina spremno dočekala s casual komadima koje bi svaka modna ovisnica rado vidjela u svojem ormaru.

Atraktivna Ruskinja bila je mamac za poglede u toploj puferici sivomaslinaste boje ispod koje je nosila tamnoplavu hoodiecu, maskirne hlače i efektne robusne čizme do koljena na vezanje.

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Riječ je o statement kožnim čizmama brenda Magda Butrym čija je cijena 1030 funti - oko 8700 kuna, a koje će svaki stajling učiniti posebnim.

Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zaštitna maska i sunčane naočale retro okvira dodatno su zaokružile ovaj dnevni look ruske ljepotice koja je debitirala na naslovnici 'Sports Illustrated Swimsuit' izdanja još 2007. a zatim je njezina karijera doživjela vrtoglavi uzlet.

Između ostaloga, pojavila se i u filmu 'Hercules' kao Megara, te u spotu 'Power' Kanye Westa, supruga Kim Kardashian.

Inače, Irina i Bradley ostali su u prijateljskim odnosima i nakon prekida kako bi skupa odgajali njihovu kćerkicu Leu.