CURE U TRENDU

Zmijski uzorak može biti nevjerojatno seksi, pogotovo kad ga nose poznate dame poput Ane, Ecije i Adriane

03.10.2018 u 11:53

Bionic
Reading

Zgodne poznate Hrvatice odlučile su slijediti trend i isfurati jedan od onih koji ove sezone najviše 'pali' društvene mreže - zmijski uzorak. I dok je ovog ljeta bio sjajan odabir za kreiranje ležernih i opuštenih svakodnevnih izdanja, ali i dotjeranih i elegantnih, s guštom ga nose i u jesenskim danima

Zmijski uzorak, baš kao poput leopard uzorka, nikada ne izlazi iz mode, uvijek je tu negdje u pozadini modne priče i rijetki su oni koji, makar u skrivenom kutku ormara, nemaju bar jedan odjevni komad ili modni dodatak s tim uzorkom. Ana Gruica Uglešić uvijek je u trendu, pa čak i u dnevnim prigodama privlači poglede. Proteklog vikenda se skockala, a za šenju po svom rodnom gradu Splitu obula je gležnjače sa zanimljivim izrezom, tankom petom i otvorenim prstima u 'vrućem' uzorku jeseni, zmijskom printu kojeg među ostalim, obožavaju Emily Ratajkowski i Jennifer Lopez.

Ecija Ivušić nije odabrala jednu, ni dvije, već tri različite 'zmije' da bi doživljaj bio potpun. Voditeljica na Extra FM radiju pozirala je u haljinici plavkaste boje s tim životinjskim uzorkom. No 'pederuša' u smećkastom tonu, drugi hit trend sezone, udara se s prvim i po boji i uzorku. Očito ih tek kupila i htjela pokazati, pa je odlučila postati prava 'žena zmija' i na sebe staviti treći uzorak - čizme do koljena.

View this post on Instagram

Ti lutaš bebo 🐍🖤 #saturdaynightlive

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Bez obzira jesu li u pitanju hlače, bluze, haljine ili pak modni dodaci, dovoljan je jedan akcent koji će učiniti cijeli look itekako upečatljivim. Tako je za šetnju po Milanu Sonja Kovač odabrala tamno crvenu torbicu zmijskog uzorka koju je blogerica i glumica iskombinirala sa crno crvenim outfitom.

  • +6
Sonja Kovač Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Može se 'zmija' itekako zanimljivo iskombinirati da outfit u kompletu izgleda ukusno, a opet seksi. To dobro zna djevojka našeg reprezentativca Duje Ćalete Cara, Adriana Đurđević. Lijepa Dubrovkinja opskrbila se s više odjevnih predmeta tog printa koji joj, mora se priznati, odlično pristaje.

View this post on Instagram

Today. 🐍 #ootd #animalprint #france #marseille

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

  • +9
Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Maja Šuput je znala da će taj uzorak 'umigoljiti' u jesensku modu. Ona je svoju haljinu zmijskog uzorka isfurala ovog ljeta, što je bio odličan je izbor za plažu. Izabrala je model u bež boji sa smeđim i plavim detaljima.

View this post on Instagram

Malo si šapćemo na uho 😚👫💞

A post shared by majasuput (@majasuput) on

  • +10
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL